Trnava na úvod prípravy bez gólu a s prehrou proti Olomoucu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Trnava na úvod prípravy bez gólu a s prehrou proti Olomoucu
Michal Gašparík sledoval prvú prehru svojho tímu v zimnej príprave.
Michal Gašparík sledoval prvú prehru svojho tímu v zimnej príprave.TASR
Zverenci Michala Gašparíka (41) vstúpili do hernej časti zimnej prípravy prehrou v úvodnom zápolení v rámci Tipsport ligy na Malte. V stredu večer podľahli futbalistom Sigmy Olomouc 0:2.

Sigma Olomouc - Spartak Trnava 2:0

V drese Trnavy nastúpila zimná akvizícia Krizmanič. V štrnástej minúte sledoval prvú akciu svojich spoluhráčov, keď sprava centroval Daniel na hlavu Bainoviča, no Beneš loptu stihol pred čiarou odvrátiť do bezpečia. V druhej polovici prvého dejstva sa Sigma presadzovala po chybách Spartaka v defenzíve. Najskôr vyskúšal Vantrubu ranou Singhateh a následne brankár červeno-čiernych čelil pokutovému kopu. Po faule Duriča na Fialu sa z bieleho bodu presadil Zorvan

Program Spartaka Trnava.
Program Spartaka Trnava.Flashscore

Šéf trnavskej lavičky poslal na trávnik po zmene strán prakticky novú jedenástku. Vstup do druhého polčasu vyšiel ale lepšie súperovi, keď už v 46. minúte pomohol zakončeniu Emmanuela teč Ujlakyho a Rusov bol bezmocný. Bol to zároveň posledný zásah. V druhom zápase skupiny gól nepadol, zmierlivo sa rozišiel Hradec Králové s Austriou. Trnavčania o tri dni nastúpia práve proti rakúskemu celku od 11:00.