Míľnik pre nový štadión. Košice sa môžu tešiť na zápas Slovenska v Lige národov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Míľnik pre nový štadión. Košice sa môžu tešiť na zápas Slovenska v Lige národov

KFA privíta zápas reprezentácie Slovenska.
KFA privíta zápas reprezentácie Slovenska.Šimon Pavlišin
Slovenská futbalová reprezentácia vstúpi do novej edície Ligy národov 2024/25 v septembri duelmi s Estónskom v Tallinne (5. septembra o 20:45) a s Azerbajdžanom v Košiciach (8. septembra o 18:00). Dejiskom domáceho zápasu bude Košická futbalová aréna vôbec po prvýkrát, informoval oficiálny web Slovenského futbalového zväzu.

Tento futbalový stánok bude v poradí tretím štadiónom v Košiciach, na ktorom odohrá slovenská futbalová reprezentácia oficiálny medzinárodný zápas. V roku 1995 hrali Slováci štyri zápasy na štadióne vo Všešportovom areáli (s Ruskom 2:1, s Azerbajdžanom 4:1, s Izraelom 1:0 a s Rumunskom 0:2).

V roku 1998 bol hostiteľom dvoch stretnutí štadión Lokomotívy v Čermeli (s Fínskom 0:0, s Azerbajdžanom 3:0), do tretice sa predstaví národný tím v Košickej futbalovej aréne.

Okrem Estónska a Azerbajdžanu sa sokoli stretnú v 1. skupine C-divízie Ligy národov 2024/2025 aj so Švédskom, všetkých šesť zápasov skupinovej fázy je na programe v období od 5. septembra do 19. novembra tohto roka.

Košická futbalová aréne hostila aj finále Slovenského pohára.
Košická futbalová aréne hostila aj finále Slovenského pohára.Šimon Pavlišin