Futbalový výsledok na Zemplíne, Zámky nestačili doma na Bystricu, Poprad víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Futbalový výsledok na Zemplíne, Zámky nestačili doma na Bystricu, Poprad víťazne

Len jeden gól videli diváci na stretnutí Michaloviec proti Mikulášu. Postaral sa oň hosťujúci Walega.
Len jeden gól videli diváci na stretnutí Michaloviec proti Mikulášu. Postaral sa oň hosťujúci Walega.TASR
Tipos Extraliga rozohrala v piatok večer svoje 31. kolo. Hokejisti Mikuláša vyhrali v Michalovciach jedným gólom. Košice nestačili na Poprad, Zvolen na Nitru. Predĺženie zvládli Prešovčania.

HK Dukla Ingema Michalovce - MHk 32 Liptovský Mikuláš 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)

Gól: 47. Walega (Handlovský, Kriška)

Brankár Liptákov Michal Valent vychytal tretie čisté konto v sezóne a 37. v extraligovej kariére. Pre hostí ide o tretie víťazstvo po sebe, pričom všetky dosiahli na klziskách súperov. Zároveň zvíťazili v šiestom z uplynulých deviatich zápasov. Michalovce druhýkrát po sebe na domácom ľade neskórovali a zároveň prehrali tretí z uplynulých štyroch zápasov.

HC MIKRON Nové Zámky - HC '05 Banská Bystrica 1:3 (0:2, 0:0, 1:1)

Góly: 44. Johnson (Jackson, Farley) - 9. Sukeľ (Výhonský, Bačik), 13. Výhonský (Bíreš, Bačik), 59. Bíreš (Luža)

"Býci" neuspeli v piatom stretnutí zo šiestich. Hostia majú zase opačnú bilanciu, keď vyhrali päť zo šesť duelov. Základ úspechu položili "barani" v úvodnom dejstve, ktoré vyhrali 2:0. V 44. minúte ešte dokázal zdramatizovať stretnutie Johnson, definitívu však dal gólom do prázdnej bránky Bíreš.

HK Poprad – HC Košice 4:2 (1:0, 1:2, 2:0)

Góly: 15. Kukuča (Mlynarovič, Jermain), 34. Razgals (Záborský), 44. Drgoň (Svitana, Skokan), 60. Razgals (Betker, Záborský) – 25. Paršin, 31. Southorn (Jääskeläinen)

Domáci útočník Frenks Razgals zaznamenal dva góly. "Kamzíci" triumfovali v treťom zápase za sebou a priblížili sa šiestym Michalovciam na rozdiel troch bodov. Košičania prehrali prvýkrát v sezóne proti Popradu, napriek tomu sa udržali na tretej priečke.

HKM Zvolen – HK Nitra 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Góly: 28. Viedenský (Hanna, Zuzin), 59. Jedlička – 13. Knies (Solenský, Green), 38. Krivošík (Tvrdoň, Gill), 48. A. Sýkora (Gajdoš, Gill), 57. A. Sýkora (Lacka, Gill)

Hokejisti Zvolena nevyužili príležitosť dostať sa cez Slovan na prvé miesto tabuľky. Tím spod Zobora bez skúsených zadákov Švarného a Mezeia vyhral šiesty súťažný duel za sebou, tretí v extralige. Predtým totiž zvíťazil trikrát v Kontinentálnom pohári.

Radosť nitrianskej striedačky.
Radosť nitrianskej striedačky.TASR

HC MV TRANSPORT Prešov - HK GROTTO Spišská Nová Ves 4:3 pp (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)

Góly: 4. Ščurko (Klíma, Tkáč), 29. Avcin (Chlystov, Salituro), 49. K. Jendroľ (Žilka), 65. Gerlach (Turan) - 22. Ordzovenský (Myklucha), 57. La Porte (Vandas), 60. La Porte

Prešovčania zdolali "rysy" prvýkrát v tomto ročníku po sérii štyroch prehier. Spišiaci dokázali v zápase trikrát zmazať gólový náskok Prešova. V závere tretej tretiny dokonca dvojgólový zásluhou La Porteho. V predĺžení však rozhodol o triumfe domácich Gerlach.