Gnabryho hetrik pri demolácii Brém, Dortmund bez bodov, trápenie Herthy

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Gnabryho hetrik pri demolácii Brém, Dortmund bez bodov, trápenie Herthy
Hrdinom Bayernu sa proti Brémam stal trojgólový Gnabry.
Hrdinom Bayernu sa proti Brémam stal trojgólový Gnabry.Profimedia
Futbalisti Bayernu Mníchov zvíťazili v utorkovom zápase 14. kola nemeckej Bundesligy nad Werderom Brémy vysoko 6:1. Upevnili si tak pozíciu lídra tabuľky. Hetrikom sa v domácom drese blysol Serge Gnabry.

Bayern Mníchov - Werder Brémy 6:1 (4:1)

Góly: 22., 28., 82. Gnabry, 6. Musiala, 26. Goretzka, 84. Tel - 10. Jung

Úradujúci šampión strelil štyri góly v priebehu úvodných 28 minút. Dvakrát sa presadil Gnabry a po jednom presnom zásahu zaznamenali Jamal Musiala a Leon Goretzka. Bavori mohli viesť ešte výraznejšie, no Eric Maxim Choupo-Moting nepremenil pokutový kop.

Gnabry zavŕšil v závere duelu hetrik a konečný retultát uzavrel Mathys Tel. Pre zranenie nohy musel z ihriska už v prvom polčase odísť senegalský reprezentant Sadio Mané.

Iba 13 dní pred úvodným duelom svojho národného tímu na MS v Katare. V 20. minúte ho nahradil Leroy Sané. Bayern má na čele náskok štyri body pred Freiburgom, ktorý má zápas k dobru.

VfL Bochum - Borussia Mönchengladbach 2:1 (2:0)

Góly: 9. Antwi-Adjei, 12. Hofmann - 62. Plea

Na domácom ihrisku sa tešili z víťazstva aj hráči VfL Bochum, ktorí zdolali Mönchengladbach. Za hostí vyrovnal v 83. minúte Ramy Bensebaini, VAR však neuznal gól pre ofsajd.

Jeho tím tak nevyužil príležitosť na posun v tabuľke a naďalej figuruje na deviatom mieste. Ich súper si naopak výrazne polepšil - momentálne je v zóne zostupu na sedemnástej pozícii a na pätnásty Leverkusen stráca dva body. 

VfB Stuttgart - Hertha Berlín 2:1 (1:1)

Góly: 3. Guirassy, 90.+8. Mavropanos - 19. Lukebakio

Na ihrisku šestnásteho Stuttgartu vyšla bodovo naprázdno Hertha Berlín. Po tretej prehre v rade sa repadla do zóny zostupu. Peter Pekarík sedel iba na lavičke náhradníkov hostí.

VfL Wolfsburg – Borussia Dortmund 2:0 (1:0)

Góly: 7. Van de Ven, 90.+2 Nmecha

VfL Wolfsburg si pripísal tretí triumf za sebou. Už v 7. minúte poslal domácich do vedenia holandský obranca Mickey van de Ven, v nadstavení pridal druhý zásah Lukas Nmecha.

Wolfsburg v lige neprehral už sedem kôl. Dortmund vyšiel naprázdno po troch predchádzajúcich víťazstvách.

Neúplná tabuľka nemeckej Bundesligy.
Neúplná tabuľka nemeckej Bundesligy.Flashscore