Chromiak skóroval po mesiaci a rozhodol v predĺžení, Regenda ladil formu na MS asistenciou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Chromiak skóroval po mesiaci a rozhodol v predĺžení, Regenda ladil formu na MS asistenciou

Chromiak si sezónu predĺži v play-off AHL, teoreticky by mohol nastúpiť aj za Los Angeles vo vyraďovacej fáze NHL.
Chromiak si sezónu predĺži v play-off AHL, teoreticky by mohol nastúpiť aj za Los Angeles vo vyraďovacej fáze NHL.Profimedia
Martin Chromiak (21) v noci na štvrtok strelil gól v predĺžení, čím prispel k triumfu Ontaria na ľade Bakersfieldu v AHL. V rámci stretnutí bodoval aj ďalší zo Slovákov, Pavol Regenda (24).

Bakersfield - Ontario 3:4 pp

Chromiakova chvíľa prišla v čase 62:04. Využil vtedy obrovskú chybu súpera, ktorý vyhral buly, zaviezol puk za vlastnú bránku, vyšiel pred bránkovisko, kde však Chromiak puk získal a rýchlym švihom hokejky prekvapil rozladeného brankára. 

Bol to Slovákov prvý presný zásah od 16. marca, čo znamenalo ukončenie gólových suchôt po 11 stretnutiach, respektíve bodových po piatich. 

Rodák z Ilavy má na konte 31 bodov za 14 gólov a 17 asistencií v 68 dueloch. Záverečné dva v základnej časti čakajú Ontario v noci na nedeľu a pondelok, Reign si následne zahrajú play-off. Viac bodov z krajanov získali v AHL už iba Marián Studenič (42) a Pavol Regenda (33). 

Colorado - San Diego 5:3

Práve Regenda zaokrúhlil počet získaných asistencií na 15 v 53. súboji ročníka farmárskej súťaže. Jeho pas na korigujúcu trefu však na triumf San Diegu nestačil. Gulls prehrali štvrtý raz po sebe a dokopy siedmykrát z posledných deviatich zápasov. 

Tím z Kalifornie sa do vyraďovacej časti nepozrie, slovenská reprezentácia s urasteným krídelníkom počíta na MS v hokeji. K výberu Craiga Ramsayho by sa mohol pripojiť budúci týždeň, v stredu to naznačil generálny manažér Miroslav Šatan. San Diego čakajú zhodne ešte dva merania síl.