Litvínov vyhral desiaty raz v rade, Holešinský prispel k štvorgólovej otočke Plzne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Litvínov vyhral desiaty raz v rade, Holešinský prispel k štvorgólovej otočke Plzne

Aktualizované
Zámorský (vľavo) a Holešinský (vpravo) režírovali obrat Plzne.
Zámorský (vľavo) a Holešinský (vpravo) režírovali obrat Plzne.Profimedia
Hokejisti HC Škoda Plzeň zvíťazili v nedeľňajšom stretnutí 11. kola českej extraligy na ľade BK Mladá Boleslav 4:3. Plzeň pritom prehrávala už rozdielom troch gólov.

Zásluhu na úspešnom obrate mal aj slovenský útočník Adrián Holešinský, ktorý si pripísal asistenciu pri presnom zásahu na 1:3 a vyrovnávajúci sám strelil. Za domácich zaznamenali gólovú prihrávku útočníci Róbert Lantoši a Pavol Skalický.

Pardubice nezaváhali na ľade Karlových Varov. Na triumfe 3:0 sa podieľal aj slovenský reprezentant Peter Čerešňák, ktorý si pripísal asistenciu. Tridsaťročný obranca je s deviatimi bodmi (1+8) najproduktívnejší obranca svojho tímu. Vítkovice bodovali naplno na ľade Komety Brno po víťazstve 5:3. Asistenciou k triumfu tímu z Ostravy prispel slovenský obranca Mário Grman.

V drese domácich zaznamenal gól a asistenciu útočník Lukáš Cingeľ. Litvínov proti Kladnu väčšinu stretnutia prehrával. Nakoniec vyrovnal a rozhodol počas predĺženia. Raz sa presadil Matúš Sukeľ. Verva vyhrala desiaty duel po sebe. Jediným premožiteľom tímu tak naďalej zostáva tím z Pardubíc, ktorý je na čele tabuľky.

Česká extraliga - 11. kolo:

BK Mladá Boleslav - HC Škoda Plzeň 3:4

HC Sparta Praha - Mountfield HK 3:1

HC Energie Karlovy Vary - HC Dynamo Pardubice 0:3

HC Kometa Brno - HC Vítkovice Ridera 3:5

Motor České Budejovice - HC Oceláři Třinec 1:2 sn

HC Verva Litvínov - Rytíři Kladno 5:4 pp

Aktuálna tabuľka.
Aktuálna tabuľka.Flashscore