Arizone pomohol trojbodový Guenther, Devils a Nemca zostrelil hetrikom Danault

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Arizone pomohol trojbodový Guenther, Devils a Nemca zostrelil hetrikom Danault

Devils neuspeli na ľade Kings.
Devils neuspeli na ľade Kings.Profimedia
Poltucet súťažných duelov NHL znamenal len jediné slovenské predstavenie. Šimon Nemec (20) odchádzal z Los Angeles s prehrou a bez kanadského zápisu. Dôvod na radosť mala opäť Arizona, ktorá uspela na klzisku Washingtonu.

Washington - Arizona 2:5

Coyotes sa znovu dočkali. Po 14-zápasovej sérii prehier vyhrali hostia v hlavnom meste USA druhý duel v rade. Výrazne im pomohol výkon krídelníka Dylana Guenthera. Kanaďan zaknihoval gól a dve asistencie. Ideálne mu sekundovali dvojbodoví spoluhráči Schmaltz (1+1) a Zucker (1+1). V zostave Capitals sa pre zranenie v dolnej časti tela opäť neobjavil slovenský obranca Martin Fehérváry. Bola to preňho už siedma absencia v rade, naposledy si zahral 18. februára pri triumfe v Montreale.

Los Angeles - New Jersey 5:1

Aj druhý tohtosezónny stret s kádrom Devils vyhrali hráči Kings. Hetrikovým predstavením sa na tom podieľal Phillip Danault, ktorý svoje trojgólové vystúpenie pečatili trefou do prázdnej bránky. Tri kanadské body smerovali aj k menu Kevin Fiala. Švajčiarsky útočník zaznamenal jeden presný zásah a dve gólové prihrávky. V prvej obrane hostí nastupoval Šimon Nemec, odohral 16:18 min a štatistiky si nevylepšil. Jeho mužstvu patrí vo Východnej konferencii 11. priečka.

Ďalšie výsledky:

Buffalo - Winnipeg 2:5

Minnesota - San Jose 4:3

Anaheim - Vancouver 1:2

Edmonton - Pittsburgh 6:1