Regenda pri 19-sekundovom obrate z poslednej minúty, Jedlička sa v Colorade zranil

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Regenda pri 19-sekundovom obrate z poslednej minúty, Jedlička sa v Colorade zranil

Jedlička zbieral cenné skúsenosti.
Jedlička zbieral cenné skúsenosti.Profimedia
Pred ostrým štartom NHL boli na programe ďalšie štyri zápasy zámorských tímov. V dvoch z nich malo zastúpenie aj Slovensko. Pavol Regenda (23) bol pri 9-gólovej prestrelke Anaheimu, Maroš Jedlička (20) sa tešil z výhry tímu Avalanche.

Arizona - Anaheim 4:5

Po troch víťazstvách a jednej prehre čakal na káder Ducks piaty prípravný duel pred otvorením nového ročníka NHL. V drese hostí bol členom tretej ofenzívnej formácie Pavol Regenda. Slovenský útočník si kanadský bod nepripísal, no mohol ho tešiť ďalší tímový úspech. O triumfe Anaheimu nad Arizonou rozhodlo posledných 35 sekúnd. Nepriaznivý stav 2:3 otočili v priebehu pár okamihov Terry a Hagg.

Colorado - Dallas 4:3 pp

Celok Avalanche nastupoval do súboja proti Dallasu s predchádzajúcimi dvomi prehrami a jedným víťazstvom. V denverskej Ball Arene vykorčuľoval na ľad aj Maroš Jedlička, ktorý vo farbách domácich odohral takmer 10 minút. Krátky herný čas ovplyvnilo zranenie z druhej tretiny, osobné štatistiky si nevylepšil. Jeho spoluhráči 28 sekúnd pred záverom sledovali, ako súper vyrovnáva na 3:3. O radosti hostiteľa ale v predĺžení po štyroch minútach a 41 sekundách rozhodol Olausson.

Ďalšie výsledky:

Ottawa - Florida 4:2

Detroit - Chicago 6:1