Humenné porazilo Modré krídla a je v semifinále, Martin vyrovnal sériu s Trnavou

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Humenné porazilo Modré krídla a je v semifinále, Martin vyrovnal sériu s Trnavou
Aktualizované
Humenčanov čaká šťastná cesta domov.
Humenčanov čaká šťastná cesta domov.Modré krídla Slovan
V šiestom zápase štvrťfinále play-off TIPOS SHL zvíťazili hokejisti HC 19 Humenné na ľade tímu Modré krídla Slovan 3:2 po predĺžení. Sériu hranú na štyri víťazstvá vyhrali 4:2 a postúpili do semifinále. Hráči HK VITAR Martin vyhrali nad Gladiators Trnava 2:1 po predĺžení a sériu vyrovnali na 3:3.

Modré krídla Slovan - HC 19 Humenné 2:3 pp (stav série: 2:4)

Góly: 8. Petriska (Bezák, Myšiak), 47. Lukošik (Preisinger, Žabka) – 26. Trandin (Vrábeľ, Pulčšák), 38. Lačný (Novický, Ťavoda), 62. Vrábeľ (Vaško). 

Vyrovnaná séria medzi celkami z opačných kútov Slovenska sa skončila svojou šiestou kapitolou, ktorú v hlavnom meste zvládli východniari a postúpili medzi najlepšiu štvoricu aktuálneho ročníka druhej najvyššej hokejovej súťaže.

Úvodné dejstvo prinieslo najtesnejší náskok hostiteľa, ktorý však v prostrednej časti doplatil na sériu troch vylúčení. Práve, keď domácim vypršal posledný trest, nastal zásahom Humenčanov gólový obrat a hostia viedli 2:1. Rezervný tím bratislavského Slovana ale dokázal vyrovnať a rozhodovať muselo predĺženie.

V ňom sa po 98 sekundách presadil gólový hrdina Filip Vrábeľ a svojou trinástou presnou ranou sezóny poslal humenský káder do semifinále. Druhý tím základnej časti si na meno svojho protivníka ešte bude musieť počkať. Pre Modré krídla sa súťažný ročník skončil.

HK VITAR Martin - HK Gladiators Trnava 2:1 pp (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)

Góly: 22. Vorobjev (Tyczynski, Toma), 63. Fafrák – 44. Miklík (Kukumberg, Maarnela). Rozhodovali: Smrek, Čahoj - Beniač, Hajnik, vylúčení: 4:4, presilovky: 0:1, oslabenia: 0:0, 1 478 divákov

/stav série: 3:3/

Rozhodujúci siedmy zápas je na programe v nedeľu o 17:00 v Trnave.