Prešov s hladkým postupom do semifinále. Žilina mečbal nevyužila

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Prešov s hladkým postupom do semifinále. Žilina mečbal nevyužila

Žilinskí Vlci si na spečatenie semifinále musia počkať.
Žilinskí Vlci si na spečatenie semifinále musia počkať.Vlci Žilina
Hokejisti Prešova postúpili do semifinále play-off Slovenskej hokejovej ligy. V stredajšom štvrtom štvrťfinálovom stretnutí zvíťazili na ľade Modrých Krídel 5:1 a sériu vyhrali 4:0 na zápasy. Naopak, na spečatenie si musí počkať Žilina, ktorá prehrala v Žiari.

Žiar nad Hronom - Žilina 5:3

Žilinskí hokejisti museli už v prvej tretine dvakrát doťahovať jednogólové manko. Vďaka Bezúchovi a Vargovi sa im to podarilo. V prostrednej časti ich prvýkrát v stretnutí poslal do vedenia Koyš. Domáci v záverečnej tretine predviedli v priebehu štyroch minút obrat a v samom závere ešte spečatiť rezultát Magdolen. Vlci tak musia semifinálovú účasť spečatiť prípadne v piatom dueli, ktorý je na programe v piatok na ich ľade.

/stav série: 1:3/

Prehľad štyroch štvrťfinálových výsledkov.
Prehľad štyroch štvrťfinálových výsledkov.Flashscore

Modré Krídla Slovan - Prešov 1:5

Prešovčania sa dostávali do tempa pomalšie. Až v závere prvej tretiny otvorili skóre stretnutia. Ďaloga zvýšil v druhej časti na rozdiel dvoch zásahov, ale domáci strelili kontaktný gól. Nebol im nakoniec k ničomu, keďže tretiu tretinu hokejisti Prešova jasne ovládli a ďalšími tromi gólmi rozhodli o svojom jednoznačnom víťazstve i postupe do semifinále.

/konečný stav série: 0:4, postúpil Prešov/

Vzájomné merania síl.
Vzájomné merania síl.Flashscore