Žilina deklasovala v úvodnom finále Prešov. Nič to neznamená, hovorí Bokroš

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Žilina deklasovala v úvodnom finále Prešov. Nič to neznamená, hovorí Bokroš

Žilina deklasovala v úvodnom finále Prešov.
Žilina deklasovala v úvodnom finále Prešov.Vlci Žilina
Vlci Žilina sa ujali vedenia vo finálovej sérii play-off Tipos Slovenskej hokejovej ligy (SHL). V nedeľnom úvodnom zápase deklasovali na domácom ľade HC Prešov 8:1. Druhý duel je na programe v pondelok opäť v Žiline o 17:30.

Vlci Žilina – HC Prešov 8:1

/stav série 1:0/

V zápase sa do vedenia dostali hostia, keď v 19. minúte využil presilovku o dvoch hráčov Hrabčák, ktorý za chrbát Valenta tečoval strelu Sigareva. Druhá dvadsaťminútovka však bola kompletne v réžii domácich, ktorí sa dokázali päťkrát strelecky presadiť. V záverečnej tretine pridali ešte tri góly a do finálovej série tak vstúpili vysokým víťazstvom.

Ernest Bokroš, hlavný tréner Vlci Žilina: "V prvej tretine bol lepší Prešov, dve tretiny sme boli lepší my. Nič to neznamená, vedieme v sérii 1:0 a zajtra je nový deň."

Tibor Tartaľ, hlavný tréner HC Prešov: "Mali sme veľmi dobrú prvú tretinu, kde sme si postupne získavali momenty zo zápasu. Mali sme lepšie zareagovať na hru v útočnom pásme, kde sme mali dať druhý gól, namiesto toho sme hrali na držanie puku a nezobrali sme si súperove bránkovisko. Potom sa udiali veci, na ktoré sme zle zareagovali a už sa zápas vyvíjal v náš neprospech. Verím, že tieto veci sa dejú v správny čas a zajtra je nový deň a nová šanca zmeniť priebeh série."