Nitra vyrovnala sériu. Zvolen padol v Michalovciach druhýkrát, Škorvánek inkasoval iba raz

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Nitra vyrovnala sériu. Zvolen padol v Michalovciach druhýkrát, Škorvánek inkasoval iba raz
Hokejisti Nitry odpovedali na úvodnú prehru tým najlepším spôsobom. Na svoj ľad sa vracajú s vyrovnaným stavom.
Hokejisti Nitry odpovedali na úvodnú prehru tým najlepším spôsobom. Na svoj ľad sa vracajú s vyrovnaným stavom.TASR
Hokejisti HK Nitra zvíťazili v druhom súboji štvrťfinále play-off Tipos Extraligy na ľade HK Poprad 5:1 a sériu hranú na štyri víťazné zápasy vyrovnali na 1:1. Séria sa teraz presunie do Nitry, kde sa odohrá tretí a štvrtý stret v nedeľu 24. marca resp. v pondelok 25. marca.

Poprad – Nitra 1:5

Hostia boli v prvej tretine aktívnejší a zásluhou Gilla viedli od 16. minúty 1:0. Kamzíci vyrovnali v polovici zápasu, keď sa presadil Dmowski. Nitra si však v druhej tretine vytvorila znova jednogólový náskok, Bubela počas presilovej hry prekonal Vaya.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

V 54. minúte zvýšil Gajdoš na 3:1 a v závere ešte Okoličány a Lacka upravili výsledok zakočením do prázdnej brány. Po siréne sa ešte strhla na ľade hromadná bitka.

/stav série: 1:1/

Michalovce - Zvolen 5:1

Domáci mali lepší štart do zápasu, keď v 9. minúte Santos strelou bez prípravy využil presilovku. V 16. minúte sa hostia radovali z vyrovnania, ale Šiškov gól neplatil pre vysokú hokejku. Po góle Zuzina, ktorý v závere prvej tretiny ťažil z vyhraného súboja s Bodákom, však hostia predsa len vyrovnali - 1:1. Napokon to však bolo z ich strany všetko.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

V 35. minúte brankár Zvolena Kupsky nezareagoval na strelu Drgoňa a o dve minúty Macejko prvým zásahom v sezóne zužitkoval prihrávku Daugavinša spoza bránky - 3:1. Michalovčania v tretej tretine efenzívne bránili dvojgólový náskok, ktorý zvýšil Santos v 48. minúte. Hostia sa za stavu 4:1 dostali aj k hre bez brankára, no do prázdnej bránky inkasovali piaty gól. Po dvoch domácich stretnutiach sa dostali Michalovčania do vedenia 2:0, tretí duel je na programe v nedeľu vo Zvolene.

/stav série: 2:0/