Pánik dostal za atak na Hrehorčáka pokutu, o druhé finále však nepríde

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Pánik dostal za atak na Hrehorčáka pokutu, o druhé finále však nepríde
Pánik o druhý finálový zápas nepríde.
Pánik o druhý finálový zápas nepríde.Profimedia
Slovenský útočník Pardubíc Richard Pánik (33) dostal za zákrok na Patrika Hrehorčáka (25) z Třinca v závere utorkového prvého finále play-off pokutu vo výške 10 percent mesačného platu, avšak suspendovaný nie je a v zostave Dynama v stredajšom druhom dueli série chýbať nebude. O rozhodnutí predsedu disciplinárnej komisie Viktora Ujčíka informovala Asociácia profesionálnych klubov ľadového hokeja na svojej internetovej stránke.

Pardubice - Třinec 1:2

Pánik fauloval Hrehorčáka 48 sekúnd pred koncom zápasu, ktorý Třinec vyhral 2:1. Svojho krajana najprv zasiahol vysokou hokejkou, no po tom, ako Hrehorčák spadol na ľad, ho atakoval nohou do hlavy. 

Rozhodcovia Antonín Jeřábek a Lukáš Květoň vylúčili Pánika na dve minúty za prvý priestupok, ale následným zákrokom 33-ročného Slováka sa zaoberala až disciplinárna komisia.

"Disciplinárna komisia posúdila tento kontakt ako prejav nešportového správania a s prihliadnutím k minimálnej intenzite kontaktu sa rozhodla pre trest vo výške finančného postihu," uviedli predstavitelia APC LH v tlačovej správe.

Pardubice - Třinec (streda, 18:00)