V Slovane končí 11 hráčov, na odchode je aj Fominych. Zostáva iba jeden legionár

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

V Slovane končí 11 hráčov, na odchode je aj Fominych. Zostáva iba jeden legionár

Slovan spravil poriadny rez v kádri.
Slovan spravil poriadny rez v kádri.TASR
Hokejový klub HC Slovan Bratislava sa dohodol na predĺžení zmluvy s americkým útočníkom Liamom Pecararom (27). V tíme končí, naopak, hneď jedenásť hráčov.

Pecararo prišiel do Slovana pred dvoma rokmi a nastúpi už na svoju tretiu sezónu v belasom drese. V tej minulej odohral 56 duelov, v ktorých zaznamenal 53 bodov (18+35). Platnú zmluvu na ďalšiu sezónu majú Andrej Golian, Ladislav Romančík, Adam Lukošik, Roman Kukumberg a Daniil Fominych, s ktorým je klub dohodnutý na výmene.

Belasí už takisto oznámili, že pokračujú kapitán Michal Sersen a brankár Denis Godla. Z rezervného tímu si klub zabezpečil služby mladého brankára Patrika Andrisíka, reprezentačného obrancu do 20 rokov Tomáša Královiča a útočníkov Tomáša Dudáša a Patrika Masnicu, ktorí budú v novej sezóne súčasťou áčka Slovana.

Slovan naopak neponúkol nové zmluvy zahraničným hráčom Patrickovi Holwayovi, Juliusovi Bergmanovi, Émilovi Poirierovi, Brendanovi Ranfordovi, Brettovi Findlaymu, ani Samsonovi Mahbodovi. V klube končia tiež slovenskí hokejisti Michal Beňo, Tomáš Török, Samuel Petráš a Samuel Baroš.