Hossa chválil jednotku Lopušanovú, Vittek sa teší na pikantný ľadový súboj proti Škrtelovi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Hossa chválil jednotku Lopušanovú, Vittek sa teší na pikantný ľadový súboj proti Škrtelovi
Lopušanová sa stala jednotkou draftu.
Lopušanová sa stala jednotkou draftu.Facebook: Citronáda Rišova Show
Nela Lopušanová (15) sa stala jednotkou draftu pred nedeľnou exhibíciou All Star legendy na banskobystrickom zimnom štadióne. Predstaví sa na nej množstvo osobností slovenského hokeja i futbalu.

Lopušanovú si ako prvú vybral kapitán tímu v čiernych dresoch Marek Fašiang. Na druhej strane bude "sivý" tím s "céčkom" na drese viesť ďalší herec Filip Tůma. Spoločne so žilinskou rodáčkou nastúpi v jednom mužstve aj legendárny Marián Hossa, ktorý bol druhým vybraným členom celku v čiernom.

Slová chvály od Hossu

"Je vidieť, že ju hokej veľmi baví. To, čo predvádza na ľade, je naozaj skvelé. Ten gól, ktorý dala, bol fenomenálny. V rýchlosti si toto dovoliť... Je radosť pozerať sa na jej hru. Maká na sebe. Prajem jej všetko dobré na škole v Amerike, aby to dotiahla čo najďalej," chválil mladú hráčku exkluzívne pre Flashscore Správy Marián Hossa.

Samotná Lopušanová sa vyjadrila, že práve legendárny krídelník je jej vzorom: "Teší ma to. Keď som bol mladý chlapec, tak som tiež mal svoje vzory. Teraz som rád, že niekto má za vzor mňa," nechal sa počuť.

Počas nedeľnej exhibícii zároveň pôjde o bratský súboj, keďže Marcel Hossa bol vybraný do druhého mužstva.

"Ako deti sme veľakrát proti sebe hrávali na ihriskách, určite sa oživia spomienky. Celkovo ide o šou, chalani sa spolu stretnú po dlhom čase. Všetci sa poznáme. Teraz to bude o to zaujímavejšie, že nastúpia viaceré osobnosti. Bude to mix aj futbalistov a hercov. Ideme si to užiť. Očakávam množstvo zábavy a veľa gólov," doplnil Marián Hossa.

Futbalisti na ľade

Na ľadovej plochy sa predstavia i futbalisti. Martin Škrtel v jednom tíme, Róbert Vittek na druhej strane.

"Ja a korčule sme si celkom blízki. Brat hrával hokej, tak som sa pri ňom zviezol. Naučil som sa korčuľovať celkom dobre. Samozrejme, dlhé roky som sa tomu nevenoval, pretože som hral futbal. Vrátil som sa k tomu v poslednej dobe, aj keď posledný rok som bol mimo ľadu. Posledné dva-tri týždne som trénoval. Sám som na seba zvedavý," hovorí Vittek.

Teší sa na spoluprácu s hviezdnymi spoluhráčmi: "Vždy sa hrá lepšie s kvalitnejšími hráčmi. Ako príklad, určite by sa mi lepšie hralo v Reale Madrid ako v inom klube. Keď máte spoluhráčov majstrov sveta, bude to jednoduchšie," verí najlepší strelec Slovenska na MS 2010 v Juhoafrickej republike.

Nedeľný exhibičný zápas bude o to zaujímavejší, že sa proti sebe postavia dlhoroční kamaráti z futbalovej reprezentácie.

"Rišo ma vymákol niekde na diaľnici po ceste na zápas. Dal mi ponuku zahrať si. Bol som o to radšej, že ide aj Maťo Škrtel. Vieme, aký je fanúšik Trnavy a ja Slovana, takže to bude mať aj dobrý náboj. Máme spoločné konverzácie, pohecovali sme sa, trochu si aj poplakal (úsmev). Musím ale povedať, že mu to na ľade ide tiež veľmi dobre a bude nepríjemný súper," dodal Vittek.

Jednotka vlaňajšieho draftu NHL Juraj Slafkovský si na podujatí vyskúša skutočnú streľbu z bufetu ako jednu z viacerých súťaží zručností. Na podujatí nebude chýbať ani strelec zlatého gólu na MS 2002 v Göteborgu Peter Bondra, ktorý sa stal dvojkou draftu.

Obaja kapitáni si počas neho vyskladali zostavy, s ktorými nastúpia v nedeľu na ľad Tipsport arény v Banskej Bystrici (18:00).

Zloženie tímov na základe sobotného draftu:

Tím v čiernych dresoch: Ján Lašák - Marek Fašiang (C), Nela Lopušanová, Marián Hossa, Rastislav Pavlikovský, Michal Handzuš, Ladislav Nagy, Róbert Vittek, Ľubomír Sekeráš, Andrej Podkonický, Marek Uram, Róbert Petrovický

Tréner: Ján Filc

Tím v sivých dresoch: Rastislav Staňa - Filip Tůma (C), Peter Bondra, Ľubomír Višňovský, Tomáš Kopecký, Martin Škrtel, Marcel Hossa, Andrej Sekera, Tomáš Surový, Miroslav Šatan, Milan Bartovič, Ivan Majeský

Tréner: František Hossa