Inzaghi reagoval na šokujúcu porážku Interu: Nie je správne, že sme prehrali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Inzaghi reagoval na šokujúcu porážku Interu: Nie je správne, že sme prehrali

Milánčania si pripísal ďalšie zaváhanie.
Milánčania si pripísal ďalšie zaváhanie. Profimedia
Už tak dosť malá nádej Interu Miláno na dostihnutie vedúceho Neapolu v Serii A utrpela ďalšiu ranu v piatok po prehre na pôde zostupom ohrozenej Spezie.

Spezia udrela prostredníctvom Daniela Maldiniho a penalty M'Balu Nzolu a prvýkrát porazila Inter, pričom vyrovnávajúci gól Romelua Lukakua z priameho kopu bol, ako sa ukázalo po spomínanom pokutovom kope, zbytočný.

"Vo futbale nedostávate žiadne zľavy, my sme za chyby zaplatili. Nie je správne, že Inter prehral so Speziou," povedal manažér Interu a pokračoval:

"Dnes večer nebudeme spať. Beriem na seba zodpovednosť za prehru, ale chlapci dnes odovzdali všetko. Len sme neboli dostatočne klinickí. Taký je futbal, porážky vás posilnia. V tejto sezóne sme ich mali až príliš veľa, najmä mimo domova, výsledok je neuspokojivý."

Neapol vedie pred Interom o 15 bodov. Zverenci Simoneho Inzaghiho zostávajú druhí s 50 bodmi, len o dva body pred Laziom.. AS Rím a AC Miláno strácajú na Nerazzurri tri body.

Inter mal šancu ísť do vedenia už na začiatku zápasu, keď Danila D'Ambrosia fauloval obranca Mattia Caldara a po kontrole VAR bola nariadená penalta v prospech hostí. Exekúciu Lautara Martíneza v 14. minúte však výborne zneškodnil poľský brankár Bartlomiej Dragowski.

"Nesústredil by som sa na penaltu, ale skôr na 20 až 30 striel na bránu, ktoré sme dnes mali," vravel lodivod hostí z Milána.

"V minulej sezóne sme si mimo domova počínali úplne inak. Vo futbale neverím na smolu, šťastie si zaslúžite a my sme neboli dostatočne odhodlaní v zakončení," uviedol Inzaghi. Víťazstvo pomohlo Spezii v snahe vyhnúť sa zostupu, keďže zostáva na 17. mieste a je šesť bodov nad spodnou trojicou.