Jamrichová skrečovala duel v Austrálii, súboj Sloveniek vyhrala Mihalíková

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Jamrichová skrečovala duel v Austrálii, súboj Sloveniek vyhrala Mihalíková
Jamrichová skončila po 15 minútach druhého setu.
Jamrichová skončila po 15 minútach druhého setu.Profimedia
Nová tenisová sezóna sa pomaly začína a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa deje počas 31. januára?

23:00 - Martin Kližan neuspel po boku Felixa Mischkera na turnaji v nemeckom Koblenzi proti dvojici Harrison - Willis a po prehre 3:6 a 6:7 sa s podujatím lúčia.

19:05 - Britská tenistka Jodie Burrageová postúpila do štvrťfinále turnaja WTA v Linzi. V druhom kole zdolala Rumunku Jaqueline Adinu Cristianovú 6:3 a 7:6 (5).

17:28 - Nemecký tenista Alexander Zverev pre chorobu vynechá víkendový kvalifikačný zápas o finálový turnaj Davisovho pohára proti Maďarsku. Informoval o tom Nemecký tenisový zväz (DTB). Zvereva trápi ochorenie z duelu s Daniilom Medvedevom na Australian Open. "Do poslednej chvíle sme verili, že Alexander bude môcť nastúpiť. Žiaľ, čas hrá proti nemu. Rozhodli sme sa namiesto neho nominovať Maximiliana Marterera," informoval tímový manažér Michael Kohlmann.

16:14Dajana Jastremská šesť dní po porážke v semifinále Australian Open potvrdila skvelú formu aj na úvod halového turnaja WTA 250 v Linzi. Dvadsaťtriročná Ukrajinka v Rakúsku odštartovala vydretou výhrou 7:6, 3:6, 6:2 nad Ruskou Erikou Andrejevovou a zabezpečila si stretnutie s treťou nasadenou Chorvátkou Donnou Vekičovou.

15:40 - Z nižšie spomínaného stretu slovenských tenistiek v Linzi vyšla víťazne Tereza Mihalíková. Po hodine a 39 minútach i setoch 7:5, 2:6 a rozhodujúcom supertajbrejku 10:8 postúpili s Nórkou Eikeriovou ako nasadené dvojky do druhého kola rakúskeho podujatia.

13:04 - Maďarská tenistka Dalma Galfiová postúpila do štvrťfinále dvojhry na turnaji WTA v thajskom Hua Hin. V osemfinále zdolala piatu nasadenú Wang Si-jü z Číny 6:4, 3:6, 7:5. V boji o postup do semifinále narazí na Rusku Dianu Schnaiderovú, ktorej súperka Paula Badosová zo Španielska skrečovala zápas za stavu 6:2 a 3:4.

12:25 - Dánsky tenista Holger Rune už po necelých dvoch mesiacoch ukončil spoluprácu s trénerom Severinom Lüthim, ktorý dlhé roky viedol bývalú svetovú jednotku Rogera Federera. Trénerský štáb naďalej povedie Nemec Boris Becker a Lüthiho vystrieda na pozícii dánsky kouč Kenneth Carlsen.

Informáciu o konci švajčiarskeho trénera potvrdila Runeho matka Aneke, ktorá je zároveň aj manažérka siedmeho hráča rebríčka ATP. "Nechcem z toho robiť veľkú vec, ale načasovanie so Severinom nebolo správne. Bolo by to príliš málo týždňov na to, aby Severin dokázal pokryť kontinuitu, ktorú Holger potrebuje," uviedla Runeová.

08:25 - Ťažko pochopiteľný štýl tenisu predvádza iba 13-ročný Teodor Davidov. Američan s bulharskými koreňmi si počas svojho pôsobenia na dvorci bez problémov prehadzuje raketu z jednej ruky do druhej tak, aby neustále využíval forhend. Naposledy bol um mladého tenistu k videniu na turnaji Les Petits AS vo francúzskom Tarbes, kde dokonca po boku Izyana Ahmada ovládol štvorhru.

06:52 - Martina Kližana čaká od 19:30 štvorhra v nemeckom meste Koblenz. S kolegom Felixom Mischkerom vyzvú v úvodnom kole halového podujatia americko-britské duo Harrison - Willis.

06:40 - Turnaj v rakúskom meste Linz uvidí súboj slovenských tenistiek. V rámci prvého kola štvorhry sa proti sebe postavia Viktória Hrunčáková a Tereza Mihalíková. Spoluhráčkou prvej menovanej bude ruská hráčka Alexandra Panovová, po boku Mihalíkovej sa postaví Nórka UIrikke Eikeriová. Štart stretnutia je naplánovaný na 13:30.

02:20 - Po triumfe na juniorskom Australian Open nasledoval skreč. Renáta Jamrichová nedohrala zápas proti britskej tenistke Banksovej. Na podujatí W75 v austrálskom Burnie odstúpila z duelu po 44 minútach za stavu 2:6 a 0:2.