Kamerunský tréner Song hovoril po vydretej remíze so Srbskom o tímovom duchu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kamerunský tréner Song hovoril po vydretej remíze so Srbskom o tímovom duchu

Kamerunský tréner Song hovoril po vydretej remíze so Srbskom o tímovom duchu
Kamerunský tréner Song hovoril po vydretej remíze so Srbskom o tímovom duchuProfimedia
Futbalisti Srbska remizovali v pondelkovom zápase G-skupiny na MS v Katare s Kamerunom 3:3. Srbi v nadstavenom čase prvého polčasu otočili nepriaznivý stav a v 53. minúte si vypracovali náskok 3:1. Následne však v priebehu troch minút neustrážili striedajúceho Vincenta Aboubakara, ktorý vsietil gól a pridal aj asistenciu.

Kamerun – Srbsko 3:3 (1:2)

Góly: 29. Castelletto, 63. Aboubakar, 66. Chupo-Moting – 45+1. Pavlovič, 45+3. Milinkovič-Savič, 53. Mitrovič. ŽK: N´Kolou, Bassogog - Jovič, Milenkovič.

Tréner Rigobert Song neskrýval po zápase nadšenie. "Som spokojný, pretože moji hráči ukázali skutočného bojového ducha. Prehrávali sme o dva góly a vrátili sme sa späť. To je duch, ktorý chýbal v prvom zápase. Tím ukázal správnu reakciu. Stále sú tu veci, ktoré treba zlepšovať, ale s týmto zápasom sme spokojní."

"Mali sme nejaké problémy, ale vždy sme hrali na výhru a na konci sme hrali veľmi dobre. Sme veľmi motivovaní pred zápasom s Brazíliou. Budeme čakať na svoju šancu," vyjadril sa hrdina duelu Aboubakar.

Africkí hráči ukázali podľa trénera charakter.
Africkí hráči ukázali podľa trénera charakter.StatsPerform/Profimedia

Kormidelník Srbska Dragan Stojkovič bol pochopiteľne sklamaný.  "Cítime veľkú frustráciu. Zaslúžene sme sa ujali vedenia 3:1. Musíte byť inteligentní, aby ste zápas dotiahli do konca tak, ako chcete. Niektoré chyby nás vyšli draho pri druhom a treťom góle Kamerunu. Absolútne zbytočne sme sa pokúšali o ofsajdovú pascu. To, že sme tím, ktorý si dokáže vytvárať šance, ma teší. Tri strelené góly tiež, ale nie to, že sme ich tri dostali."