Kariérne maximum Johnsona pri výhre nad Nets, Jokič s ďalším triple-double

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Kariérne maximum Johnsona pri výhre nad Nets, Jokič s ďalším triple-double

Kariérne maximum Johnsona pri výhre nad Nets, Jokič s ďalším triple-double
Kariérne maximum Johnsona pri výhre nad Nets, Jokič s ďalším triple-doubleTASR
Vo štvorici duelov NBA žiarili individuality jednotlivých celkov. Nepríjemne prekvapení ostali hráči Brooklynu, dokázal ich zdolať káder San Antonia, v ktorého drese si kariérne maximum pripísal Keldon Johnson (23).

Milwaukee Bucks - Toronto Raptors 130:122

Na začiatku nového roka uspeli Bucks na palubovke Raptors až po predĺžení. Tentoraz podobný scenár nedopustili a výhrou o osem bodov si ustrážili druhú priečku Východnej konferencie. Značný podiel na tejto výhre má aktívny Jrue Holiday, ktorý nastrieľal svoje sezónne maximum 37 bodov, pridal šesť doskokov a sedem asistencií. Hosťom sa nepodaril prienik medzi prvú desiatku a o miesto v nej naďalej bojujú.

San Antonio Spurs - Brooklyn Nets 106:98

Po piatich prehrách v rade privítali Spurs silný celok z Brooklynu. Domáci ale svojho protivníka dokázali zaskočiť a pripísali si cennú výhru. Ďaleko najproduktívnejším protagonistom bol 36-bodový Keldon Johnson, k svojmu menu okrem kariérneho maxima nasmeroval aj 11 doskokov a asistenciu. Pre San Antonio to teda bolo pretrhnutie nepriaznivej šnúry, no Nets prehrali tretí raz po sebe a s podobnou formou sa naposledy stretli ešte na konci októbra.

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 122:113

Líder Západnej konferencie si v domácom prostredí poradil s mužstvom bojujúcim o najlepšiu desiatku. O poskočenie Portlandu sa všemožne snažil Damian Lillard, no jeho 44 bodov na úspech nestačilo. Vydarené vystúpenie zažila opora Denveru Nikola Jokič. Srbský dlháň pomohol tímu k siedmej výhre v rade, keď zaznamenal 36 bodov, tucet doskokov a desať asistencií. Zaknihoval tak triple-double, ktoré mal na svojom konte už po tretej štvrtine.

Los Angeles Clippers - Philadelphia 76ers 110:120

Od úvodného stretu oboch kádrov ubehol necelý mesiac a domácim nevyšla odveta za prehru vo Philadelphii. Postaral sa o to najmä Joel Embiid. Kamerunský basketbalista opäť raz zažiaril a do svojej kolónky si pripisoval 41 bodov, deväť doskokov a tri asitencie. 76ers týmto víťazstvom tabuľkovo predbehli tím Brooklynu a na východe im patrí už trietie miesto.