Klein víťazne, Hrunčáková v Číne do druhého kola

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Klein víťazne, Hrunčáková v Číne do druhého kola
Aktualizované
Klein si vyskúša francúzsky betón.
Klein si vyskúša francúzsky betón.Reuters
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 19. septembra?

23:00 - Francúzka Caroline Garciová vyhrala svoj šiesty zápas proti Aliaksandre Sasnovičovej. Na turnaji WTA 1000 v Guadalajare zvíťazila svetová jedenástka 4:6, 7:6, 6:4 až po odvrátení troch mečbalov a takmer trojhodinovej bitke a postúpila do osemfinále. 

22:02 - Niekoľko dní pred začiatkom Laver Cupu prišiel tím Európy aj o piateho hráča sveta po štvorke Holgerovi Runeovi a vzhľadom na počet účastníkov aj o najskúsenejšieho člena - Stefanosa Tsitsipasa, ktorý sa ospravedlnil pre bližšie nešpecifikované zranenie. Nehrajúci kapitán Bjorn Borg doplnil tím o francúzskeho tínedžera Arthura Filsa, ktorý bol pripravený ako náhradník už vo Vancouveri.

21:17 - Emiliana Arangová, 180. hráčka sveta, sa postarala o druhé prekvapenie počas dvoch dní na "tisícke" v mexickej Guadalajare. Po víťazstve nad Anastasiou Potapovovou zmietla víťazku US Open 2017 Sloane Stephensovú  6:1, 6:2.

20:01 - Lukáš Klein sa prebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v St. Tropez. Zverenec trénera Petra Vlka a kondičného Dávida Olasza otočil vývoj prvého zápasu s domácim kvalifikantom Julesom Marieom a zdolal ho 4:6, 6:3, 6:3 za 126 minút. Dvadsaťpäťročný hráč Národného tenisového centra si v ďalšom kole zmeria sily s deviatym nasadeným Liamom Broadym z Veľkej Británie.

16:22 Viktória Hrunčáková sa prebojovala do 2. kola dvojhry na turnaji WTA v čínskom meste Kanton. Do hlavnej súťaže prenikla ako lucky looserka a v prvom kole zdolala Rusku Annu Kalinskú v troch setoch 7:6 (4), 3:6 a 6:3. Ďalej sa 25-ročná Slovenka stretne s Číňankou Jüe Jüan.

09:58 - Linda Fruhvirtová vypadla na turnaji WTA 250 v Guangzhou hneď v prvom kole aj vo štvorhre. Trápiaca sa tínedžerka s Britkou Maiou Lumsdenovou nestačili na duo Morozovová - Šnajderová. Ruským tenistkám podľahli dvakrát 4:6.

07:55 - Už dosť preriedené štartové pole turnaja WTA 1000 v Guadalajare v pondelok utrpelo ďalšie trhliny. Po Beatriz Haddadovej Maiaovej sa pred svojím prvým zápasom ospravedlnila aj svetová pätnástka Belinda Benčičová zo Švajčiarska, ktorá v Mexiku mohla získať dôležité body v boji o Turnaj majsteriek. Olympijskú víťazku vyradili z hry črevné problémy.

07:28 - Až 180. hráčka sveta Emiliana Arangová v mexickej Guadalajare porazila pri premiére na turnaji WTA 1000 jedenástu nasadenú Anastasiu Potapovovú po setoch 6:4, 6:3, pripísala si prvý skalp hráčky TOP 50 a zaznamenala svoju piatu výhru na okruhu. V druhom kole dvadsaťdvaročná Kolumbijčanka vyzve bývalú víťazku US Open Sloane Stephensovú.

06:39 - Lukáš Klein štartuje svoju cestu challengerovým turnajom vo francúzskom Saint-Tropez. Prvou prekážkou slovenského tenistu bude domáci kvalifikant Jules Marie, ktorý sa v rebríčku ATP nachádza na 240. pozícii. Na podujatie sa prebojoval dvomi výhrami.

06:10 - Doposiaľ iba Bunny Austin (36 z) a Fred Perry (34 z) vyhrali za Veľkú Britániu v histórii Davisovho pohára viac zápasov vo dvojhre ako Andy Murray (33 z).