Kovalík s Gombosom neúspešní na challengeri, Džabúrovej sa podaril unikátny počin

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Kovalík s Gombosom neúspešní na challengeri, Džabúrovej sa podaril unikátny počin
Aktualizované
Džabúrová ukázala svoju všestrannosť.
Džabúrová ukázala svoju všestrannosť. Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 18. októbra?

23:00 - Svetová šestka Holger Rune prehral 10 z 11 zápasov od postupu do štvrťfinále Wimbledonu a po skvelej sezóne môže tento týždeň prísť o miesto v boji o prvý štart na Turnaji majstrov. Dvadsaťročný Dán naposledy neuspel na halovom turnaji ATP 250 v Štokholme, kde vo svojom úvodnom vystúpení prehral 6:7, 2:6 so Srbom Miomirom Kecmanovičom a prišiel o možnosť obhájiť vlaňajší triumf.

Zostrih zápasu Kecmanovič - Rune
Flashscore

22:00 - Carlos Alcaraz sa pre zranenie odhlásil z budúcotýždňového halového turnaja ATP 500 v Bazileji. Organizátori uviedli, že svetová dvojka má zápal v chodidle a problémy so sedacím svalom. Dvadsaťročný Španiel naposledy hral minulý týždeň na turnaji Masters v Šanghaji, kde vypadol s Bulharom Grigorom Dimitrovom, čím si skomplikoval boj o post svetovej jednotky v závere sezóny. Pred premiérovým vystúpením na Turnaji majstrov, o ktorý vlani prišiel pre zranenie brušného svalu, ho čaká už len Masters v Paríži.

20:45 - Ani ďalší slovenský tenista - Jozef Kovalík - neuspel. V osemfinále antukového challengeru v Argentíne nestačil na domáceho Coriu. Za dve hodiny a 45 minút padol v troch setoch 6:4, 6:7, 6:7.

17:08 - Norbert Gombos skončil na challengeri v nemeckom Hamburgu už v prvom kole. Slovenský tenista nestačil na domáceho držiteľa divokej karty Marvina Möllera za 92 minút 2:6, 5:7.

15:45 - Marie Bouzková bude v piatok v Nan-čchangu bojovať o prvé tohtoročné semifinále. Vo štvrťfinále sa stretne s Camilou Osoriovou, ktorú vlani v mexickej Guadalajare jasne zdolala. Kolumbijčanka vyradila svoju občasnú deblovú partnerku a veľkú kamarátku ďalšej súperky Saru Sorribesovú 6:4, 7:5 a po troch mesiacoch postúpila medzi najlepších osem.

Zostrih zápasu Osoriová - Sorribesová
Flashscore

15:20 - Elise Mertensová v úvodnom kole v Monastire prehrávala 1:5, odvtedy však dominuje a stále nestratila ani set. Nasadená dvojka si po Alexandre Ealovej poradila aj s Irynou Šymanovičovou. Bielorusku zdolala 6:3, 6:2 a druhý týždeň po sebe postúpila do štvrťfinále. O len druhé tohtoročné semifinále a prvé po viac ako siedmich mesiacoch si zahrá s Naďou Podoroskou alebo Mai Hontamovou.

Zostrih zápasu Mertensová - Šymanovičová
Flashscore

12:35 - Casper Ruud potvrdil svoje tohtoročné trápenie na harde v Tokiu. V japonskej metropole vypadol v druhom kole po prehre 3:6, 4:6 s Marcosom Gironom a nezískal cenné body do kvalifikácie o postup na Turnaj majstrov. Američan, ktorý postúpil do štvrťfinále piatykrát v tomto roku, bude o svoje najväčšie semifinále bojovať proti Félixovi Augerovi-Aliassimemu.

Zostrih zápasu Giron - Ruud
Flashscore

10:02 - Tommy Paul zvládol tretí zápas s Mackenziem McDonaldom. Svojho krajana zdolal v druhom kole v Tokiu 6:4, 6:2, čím si po dvoch mesiacoch zvýšil šance na premiérový štart na Turnaji majstrov a zaistil si postup do turnajového štvrťfinále. O svoje prvé semifinále od augustového Masters v Toronte, kde si poradil s Carlosom Alcarazom, si Američan zahrá buď s krajanom Benom Sheltonom, alebo Jordanom Thompsonom.

Zostrih súboja Paul - McDonald.
Flashscore

09:39 - Češka Marie Bouzková tretíkrát za dva mesiace postúpila medzi najlepšiu osmičku. Nasadená trojka využila priaznivý žreb v Nan-čchangu, kde si v úvodných kolách poradila s hráčkami mimo TOP 300 svetového rebríčka. V stredu zdolala Aminu Ansbovú z Ruska 7:5, 6:0.

Zostrih súboja Bouzková - Ansbová.
Flashscore

08:17 - Félix Auger-Aliassime zdolal v Tokiu Rakúšana Sebastiana Ofnera 6:4, 6:1, nadviazal na skalp Aleksandra Vukica a prvýkrát od marcového Indian Wells a následnej šnúry 12 neúspešných turnajov vyhral dva zápasy v rade. Vo štvrťfinále sa kanadský tenista stretne s Casperom Ruudom alebo Američanom Marcosom Gironom.

07:00 - Tri dni po svojom druhom triumfe na Masters (Šanghaj) Hubert Hurkacz neuspel na podujatí ATP 500 v Tokiu. Po týždni sa znovu stretol s Číňanom Zhizhen Zhangom, tentoraz mu podľahol. Poliak neudržal v japonskej metropole náskok 6:3 a 3:1, po dvoch a štvrť hodinách hry prehral 6:3, 4:6, 6:7 a skomplikoval si boj o druhý štart na Turnaji majstrov.

06:30 - Ons Džabúrová sa ako jediná hráčka v roku 2023 dostala do finále na úrovni WTA na každom povrchu (Charleston na antuke, Wimbledon na tráve a Ning-po na tvrdom povrchu).