Marner rozhodol bleskovo v predĺžení, Halák na striedačke. Seattle zvalcoval Vancouver

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Marner rozhodol bleskovo v predĺžení, Halák na striedačke. Seattle zvalcoval Vancouver

Marner pri rozhodujúcej chvíli duelu - v predĺžení prekonáva Šesťorkina.
Marner pri rozhodujúcej chvíli duelu - v predĺžení prekonáva Šesťorkina.Profimedia
V noci zo stredy na štvrtok neboli v zámorskej NHL v akcii žiadni Slováci. Videli sme päť duelov, z toho hneď tri sa skončili zhodne 3:2 po predĺžení.

Toronto Maple Leafs - New York Rangers 3:2 pp

Toronto pred vlastnými fanúšikmi porazilo Rangers. Skóre otvoril v tretej minúte Pontus Holmberg, dlho bolo ticho. V strednej časti hry sa presadil dvakrát v priebehu štyri a pol minúty český útočník Filip Chytil. Maple Leafs zabrali v pravej chvíli. Timothy Liljegren poslal duel do predĺženia, v ktorom po 19 sekundách a fantastickej akcii rozhodol Mitchell Marner.

Slovenský brankár Jaroslav Halák opäť nedostal prednosť v bránkovisku hostí. Videli sme zároveň súboj ruských gólmanov. Domáci Iľja Samsonov vychytal 27 zákrokov s úspešnosťou 93,1 %, Igor Šesťorkin na strane Newyorčanov zabránil 32 pokusom pri horšej bilancii 91,4 %.

Seattle Kraken - Vancouver Canucks 6:1

Vysoký debakel utŕžili hokejisti Vancouveru na ľade Seattlu. Ten sa po triumfe dostal na tretie miesto Západnej konferencie so 61 bodmi zo 47 duelov. Winnipeg má bodov 63 (49 zápasov), Dallas 65 (50 stretnutí). Vancouver je na dvanástej priečke so 41 bodmi a prakticky bez reálnej šance na play-off.

Kraken viedli na konci desiatej minúty 2:0, prvýkrát inkasovali až za stavu 5:0. V drese Seattlu dominoval s gólom a dvomi asistenciami Jared McCann, dva zásahy strelil Oliver Bjorkstrand. Ďalší štyria domáci borci si pripísali na konto po dve prihrávky. 

Ottawa Senators - New York Islanders 2:1

Dallas Stars - Carolina Hurricanes 2:3 pp

Edmonton Oilers - Columbus Blue Jackets 2:3 pp