Nagelsmannovi sa zranenie Mbappého nepozdáva. Nemyslím si, že bude chýbať, veští

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Nagelsmannovi sa zranenie Mbappého nepozdáva. Nemyslím si, že bude chýbať, veští

Nagelsmann sa avizovaným zranením Mbappého nenechá zmiasť.
Nagelsmann sa avizovaným zranením Mbappého nenechá zmiasť.Reuters
Tréner Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann (35) očakáva, že útočník Paríža St. Germain Kylian Mbappé (24) bude hrať proti jeho tímu v prvom zápase osemfinále Ligy majstrov 14. februára napriek tomu, že ho vyradilo zranenie na tri týždne.

PSG vo štvrtok uviedlo, že Mbappé bude mimo hry po tom, ako utrpel zranenie stehna. V stredu počas prvého polčasu zápasu PSG v Montpellieri (3:1) z ihriska odkríval.

"Nemyslím si, že bude chýbať, nič iné neočakávam," povedal Nagelsmann na tlačovej konferencii. "Neviem, čo mu je, takže predpokladám, že bude hrať. Na ich klubovej stránke je to nejasné napísané. Píšu len o tom, že by mal byť mimo až tri týždne."

Mbappé je so siedmimi gólmi najlepším strelcom Ligy majstrov a s 13 gólmi v deviatich odohraných dueloch je druhý v Ligue 1.

Zatiaľ posledné momenty Mbappého v súťažnom zápase. Proti Montpellieru nedohral.
Zatiaľ posledné momenty Mbappého v súťažnom zápase. Proti Montpellieru nedohral.Profimedia

"Ak nie je zranenie bližšie špecifikovateľné, tak si neviem predstaviť, že by vynechal zápas," zamyslel sa Nagelsmann. Podľa neho skutočnosť, že nebolo menované konkrétne zranenie, môže byť súčasťou plánu klubu z Paríža.

Bayern, ktorý je na čele Bundesligy s jednobodovým náskokom, bude 8. marca v odvetnom stretnutí hostiť PSG.

PSG má od 4. do 19. februára odohrať päť súbojov, pričom francúzsky reprezentant vynechá aj osemfinále Francúzskeho pohára proti Olympique de Marseille.