Najslabší výkon pod Mikulom, hodnotil Skokan. Poprad zdolal Nitru po nájazdoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Najslabší výkon pod Mikulom, hodnotil Skokan. Poprad zdolal Nitru po nájazdoch

Popradčania sa natrápili, ale doma vyhrali.
Popradčania sa natrápili, ale doma vyhrali.Profimedia
Hokejisti HK Poprad triumfovali v druhom zápase za sebou, keď zdolali HK Nitra. Piatkový duel 24. kola Tipos extraligy zvládli "kamzíci" 4:3 po predĺžení a samostatných nájazdoch.

Útočník Dávid Skokan rozhodol v tretej sérii o zisku dvoch bodov. Nitrania sa naďalej trápia a prehrali už 9. duel po sebe.

Domáci napriek víťazstvu neboli spokojní s predvedenou hrou. "Naším problémom je, že kvalitný a rýchly hokej, ktorý sme predvádzali minulý týždeň, nevieme zopakovať. Nepodarilo sa nám to ani proti súperovi zo spodku tabuľky. V zápasoch, ktoré musíme vyhrávať, sa potom trápime."

"Nefungovalo nám v stretnutí nič. Mali sme viacero nepresných prihrávok a pridali sa k tomu aj zlé rozhodnutia. Sme ale radi za dva body," povedal tréner "kamzíkov" Peter Mikula.

Nitra stále pokračuje v sérii prehier, no podarilo sa jej získať aspoň bod.

"Podali sme v tomto zápase celkom dobrý výkon. Musím pochváliť chalanov za bojovnosť, že ich to nezlomilo, keď sme prehrávali päť minút pred koncom 2:3. Problémom sú presilové hry, v ktorých sme si nevypracovali žiadnu šancu. Potrebujeme to zlepšiť a môžeme získavať viac bodov ako teraz," skonštatoval asistent trénera Dušan Milo, na ktorého nadviazal aj útočník Filip Krivošík.

Ten zaznamenal druhý gól v tejto sezóne: "Uľavilo sa mi, že som sa presadil, ale stále sme len v polovici ročníka a ešte sa môže toho veľa zmeniť. Sme radi aj za bod. Za bojovnosť sme si ho zaslúžili, ale prehrali sme po nájazdoch. Chýbala nám väčšia kontrola nad stretnutím, keď sme viedli."

Popradčan Skokan bol jediným strelcom, ktorý sa v nájazdoch presadil a pripísal si 10. bod (2+8) v sezóne. "Som rád, že mi to padlo. Bol to slabý výkon z našej strany, chýbala nám od začiatku emócia. Bojovali sme sami so sebou, no tešíme sa z triumfu. Predviedli sme náš najslabší výkon pod trénerom Mikulom. Musíme si zobrať ponaučenie a pripraviť sa na duel v Prešove," uzavrel.