Neapol naďalej bez prehry, Arnautovič s ďalším gólom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Neapol naďalej bez prehry, Arnautovič s ďalším gólom

Aktualizované
Trojica úspešných strelcov. Zľava Osimhen, Zieliński a Elmas.
Trojica úspešných strelcov. Zľava Osimhen, Zieliński a Elmas.Profimedia
Futbalisti SSC Neapol v zostave so slovenským reprezentantom Stanislavom Lobotkom (27) zvíťazili v 15. kole talianskej Serie A nad Udinese. Na čele tabuľky majú už 11-bodový náskok pred Laziom Rím a AC Miláno. Oba tímy majú zápas k dobru.

SSC Neapol - Udinese Calcio 3:2 (2:0)

Góly: 15. Osimhen, 31. Zieliński, 59. Elmas - 79. Nestorovski, 82. Samardžič

/Stanislav Lobotka (Neapol) odohral celý zápas/

Už vo ôsmej minúte poslal domácich do vedenie Nigérijčan Osimhen. Radoval sa zo siedmeho presného zásahu v ostatných šiestich kolách. S deviatimi gólmi zároveň vedie tabuľku ligových strelcov. Ešte do polčasu zvyšoval na rozdiel dvoch gólov Zieliński. Po zmene strán prišiel aj tretí gól, z kopačky Elmasa.

Zdalo sa, že to pre "Partenopei" bude jasná záležitosť, no v záverečnej desaťminútovke zdramatizovalo Udinese priebeh dvomi zásahmi. Presadili sa Nestorovski a Samardžič. 

Neapol vyhral jedenásty duel v rade, čo sa mu v jednej sezóne podarilo vôbec prvýkrát v histórii. Naďalej je jediným celkom talianskej ligy, ktorý, v prebiehajúcom ročníku, nespoznal príchuť prehry.

Sampdoria Janov - US Lecce 0:2 (0:1)

Góly: 45+1. Colombo, 83. Banda

Sampdoria prehrala jedenásty duel v sezóne a štvrtýkrát v rade. Dokonca bez vstreleného gólu. V tabuľke jej patrí predposledné miesto. Hostia vyhrali druhé stretnutie za sebou vďaka gólom Colomba a Bandu. Patrí im 15. priečka.

FC Bologna - Sassuolo Calcio 3:0 (1:0)

Góly: 30. Aebischer, 51. Arnautovič, 78. Ferguson

K víťazstvu Bologni prispel Arnautovič, pre ktorého to bol ôsmy presný zásah. Aktuálne je najlepším strelcom talianskej Serie A.