Neapol s druhou prehrou v sezóne. Doma podľahol Laziu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Neapol s druhou prehrou v sezóne. Doma podľahol Laziu

O jediný a zároveň víťazný gól Lazia sa postaral v strede radujúci sa Vecino.
O jediný a zároveň víťazný gól Lazia sa postaral v strede radujúci sa Vecino.Profimedia
Futbalisti SSC Neapol utrpeli iba druhú prehru v tomto ročníku talianskej Serie A. Suverénny líder súťaže podľahol v piatkovom zápase 25. kola Laziu Rím 0:1.

SSC Neapol - Lazio Rím 0:1 (0:0)

Gól: 67. Vecino

Súboj príliš vzruchu v prvom dejstve nepriniesol. Zaujala príležitosť hneď z piatej minúty, keď loptu tečoval Vecino a tá letela do brány. V poslednej chvíli ju stihol odvrátiť Di Lorenzo. Pred naplnením hodiny hry sa v dobrej pozícii ocitol v šestnástkovom polkruhu Zielinski, no ľavačkou pálil vedľa ľavej žrde. O desať minút prišiel trest na opačnej strane. Zverenci Luciana Spallettiho nedokázali dostať loptu do bezpečia spred brány, skončila na kopačke Vecina, ktorý bez prípravy mieril presne k pravej žrdi a rozhodol o troch bodoch pre Lazio. V závere trafil po hlavičke do brvna Osimhen a strelou v nadstavenom čase ho napodobnil Milinkovič-Savič.

Zápasová štatistika.
Zápasová štatistika.Flashscore

V drese domácich, ktorí nenatiahli osemzápasovú víťaznú ligovú šnúru, odohral v stredovej formácii takmer celý zápas slovenský reprezentant Stanislav Lobotka. Striedal v 82. minúte. Neapol má napriek zaváhaniu na čele tabuľky 17-bodový náskok práve pred Laziom, ktoré v neúplnej tabuľke poskočilo na druhé miesto. Dvojica milánskych klubov Inter a AC, ktorá na Rimanov stráca jeden bod, však odohrala o zápas menej.

Lazio vyťažilo z minima maximum.
Lazio vyťažilo z minima maximum.Opta by Stats Perform