Odpoveď Neapola na prehru s Interom je reakciou silného tímu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Odpoveď Neapola na prehru s Interom je reakciou silného tímu
Odpoveď Neapola na prehru s Interom je reakciou silného tímu
Odpoveď Neapola na prehru s Interom je reakciou silného tímuAFP
Víťazstvo nad Sampdoriou potvrdilo, že prvé miesto tabuľky nie je náhoda. Neapol ukázal, že boj o ligový titul má pevne vo svojich rukách.

Ani po nepremenenej penalte Mattea Politana sa tím Luciana Spallettiho nepoložil a dokráčal k trom bodom. Najlepšie, ako sa dalo, reagoval na prvú ligovú prehru sezóny proti milánskemu Interu.

"Je v poriadku, že sme prehrali, pretože doterajší priebeh ročníka je pre nás veľmi dobrý. Na druhej strane sme nahnevaní, že to prišlo. Musíme byť, nakoľko sme nepodali optimálny výkon. Nechceme sa uspokojiť, budeme pokračovať ďalej v tvrdej práci a pokúsime sa znova zvýšiť náskok na čele tabuľky. Chceme získať Scudetto s rovnakým odhodlaním a túžbou, akú sme predvádzali doteraz," povedal Spalleti po prehre.

Duel v upršanom Janove proti Sampdorii naznačil, že pozícia lídra nie je dielom náhody. Skúsený kouč má vyspelý tím, ktorý dokáže kontrolovať a vyhrávať zápasy. Málokedy si skomplikuje situáciu. Hráči "používajú hlavu" a často držia loptu.

V šlágri s JuventusomNeapol šancu dokázať, že prehra proti Interu bola náhoda a dôvera vo vlastné kvality nebola otrasená.

Mužstvo spod Vezuvu sa bude spoliehať aj na útočníka Victora Osimhena, ktorý nastrieľal už dvojciferný počet gólov. Pokúsi sa čo najviac zamestnať obranu tímu s najlepšou formou v Serii A.

Nigérijčana chválil aj Spalletti. "Berie na seba veľkú zodpovednosť. Stal sa hviezdou predovšetkým pre svoj príkladný prístup," povedal. Ofenzívna hviezda sa zároveň stala lídrom v šatni. Zlepšila sa vo všetkých ohľadoch.

"Ďakujem trénerovi za milé slová. Cítim sa ako líder, ale k úspechu musíme prispieť všetci. Proti Juventusu to bude dôležitý zápas," nechal sa počuť Osimhen. Na piatok musí byť aj on pripravený na stodesať percent.