Osimhen si užíva futbal pod Spallettim, hetrikom zostrelil Sassuolo

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Osimhen si užíva futbal pod Spallettim, hetrikom zostrelil Sassuolo
Osimhen má na konte už sedem presných zásahov. Je na čele kanonierov Serie A.
Osimhen má na konte už sedem presných zásahov. Je na čele kanonierov Serie A.Profimedia
Nigérijský futbalový útočník Victor Osimhen (23) zaznamenal v sobotnom zápase Serie A proti Sassoulu hetrik a pomohol tak Neapolu zvýšiť náskok na čele tabuľky na šesť bodov.

Neapol zvíťazil 4:0 a Osimhen v dueli dokázal skórovať hneď dvakrát už v úvodných 20 minútach. Svoj hetrik zavŕšil 13 minút pred koncom zápasu. Okrem Nigérijca sa gólovo presadil aj Gruzínec Kviča Kvaratšelija, ktorý zaznamenal taktiež dve asistencie.

Slovenský stredopoliar Stanislav Lobotka v stretnutí odohral 79 minút. Zverenci Luciana Spallettiho predĺžili šnúru víťazstiev v rade na 13 zápasov, pričom v aktuálnej sezóne ešte neprehrali.

Dvadsaťtriročný kanonier sa po vyše mesačnej pauze spôsobenej zranením stehna vrátil do tímu a v posledných štyroch stretnutiach Serie A a Ligy majstrov strelil šesť gólov. Celkovo si pripísal svoj siedmy ligový gól a vyrovnal sa tak Markovi Arnautovičovi na čele tabuľky strelcov.

"Chcem stále zvyšovať tempo svojej hry a predovšetkým pomáhať svojmu klubu. Túto sezónu dostávam od trénera naozaj veľkú podporu, čo mi dodáva sebavedomie. Som šťastný, že môžem hrať práve pod ním," povedal Osimhen pre DAZN.