PSG bez opôr zdolal Toulouse, Lyon nezaváhal s Troyes, Lille otočilo v Rennes

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

PSG bez opôr zdolal Toulouse, Lyon nezaváhal s Troyes, Lille otočilo v Rennes

Aktualizované
Lionel Messi sa postaral o trojbodový gól.
Lionel Messi sa postaral o trojbodový gól.Profimedia
Futbalisti Paríža St. Germain zvíťazili v sobotňajšom zápase 22. kola Ligue 1 doma nad Toulouse. Zverenci Christophea Galtiera (56) museli otáčať nepriaznivé skóre vo svoj prospech, čo sa im podarilo po zmene strán.

Paríž St. Germain - FC Toulouse 2:1 (1:1)

Góly: 38. Hakimi, 58. Messi - 20. van den Boomen

PSG zvládol duel aj bez viacerých opôr. Pre zranenia nefigurovali na súpiske Sergio Ramos, Neymar a Kylian Mbappé. Kartový dištanc vystavil stopku Marcovi Verrattimu. Oslabení domáci prehrávali od dvadsiatej minúty, ale do polčasu stihol vyrovnať Hakimi, ktorý po zmene strán ponúkol víťazný zásah Messimu. Vďaka víťazstvu nad Toulouse zvýšil hráči Paríža náskok na čele tabuľky pred Marseille na osem bodov, Olympique však odohral o zápas menej.

ESTAC Troyes - Olympique Lyon 1:3 (0:1)

Góly: 62. Rony Lopes - 43. Barcola, 59. Cherki, 90.+3 Lacazette

Lyon nasmeroval za tromi bodmi a druhým víťazstvom v posledných piatich ligových vystúpeniach Barcola, pre ktorého to bol premiérový ligový zásah. Krátko po zmene strán na neho nadviazal o rok mladší - devätnásťročný - spoluhráč Cherki. Troyes síce znížilo, ale v nadstavenom čase spečatil konečný rezultát Lacazette. Skúsený kanonier sa radoval z trinásteho gólu v sezóne.

Rennes - Lille 1:3 (1:0)

Góly: 1. Gouiri - 59. Zhegrova, 85. Cabella, 90+3. Gomes

V súboji tabuľkových susedov začalo lepšie Rennes. Už v prvej minúte vyhrávalo a zostalo to tak až do konca prvého dejstva. Po zmene strán Lille zlepšilo výkon a dočkalo sa odmeny v podobe troch gólov, ktorými si zabezpečili tri body. O víťazný sa päť minút pred záverečným hvizdom postaral Cabella

Neúplná tabuľka Ligue 1 po sobote.
Neúplná tabuľka Ligue 1 po sobote.Flashscore