Ronaldo sa vyjadril k svojmu predčasnému odchodu, trénovať bude s juniormi

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Ronaldo sa vyjadril k svojmu predčasnému odchodu, trénovať bude s juniormi

Rodák z Madeiry pútal pozornosť médií.
Rodák z Madeiry pútal pozornosť médií.Profimedia
Cristiano Ronaldo (37) sa ospravedlnil za incident zo stredajšieho zápasu Premier League medzi Manchestrom United s Tottenhamom Hotspur (2:0).

Portugalský futbalista niekoľko minút pred záverečným hvizdom svojvoľne zamieril z lavičky náhradníkov do domácej šatne.

Vedenie klubu sa vo štvrtok rozhodlo vyradiť Ronalda z kádra na sobotný duel 13. kola na pôde Chelsea. "Vždy sa snažím ísť príkladom pre mladších kolegov, či už v klube, alebo v portugalskej reprezentácii. Nie vždy je však to možné."

"Konal som horúcou hlavou a teraz musím znášať následky. Budem sa snažiť na sebe tvrdo pracovať na tréningovom ihrisku v Carringtone, podporovať mojich spoluhráčov a byť pripravený, keď opäť dostanem šancu," uviedol Ronaldo.

Ronaldovo gesto v zápase s Tottenhamom odsúdil bývalý anglický reprezentant Gary Lineker: "Znehodnotilo to výborný výkon United. Takéto správanie je úbohé a neakceptovateľné."

Niekdajší kapitán waleského národného tímu Ashley Williams na margo celej udalosti poznamenal: "Bol to veľkolepý večer v podaní Manchestru United a po skončení zápasu opäť všetci hovoria iba o Ronaldovi, ktorý ani nenastúpil."

Periodikum Manchester Evening News uvádza, že hviezdny útočník bude trénovať s hráčmi do 21 rokov.