Rozbehnutý vlak z Milwaukee nezastavuje, parádne triple-double Moranta

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rozbehnutý vlak z Milwaukee nezastavuje, parádne triple-double Moranta

Američan sa zaskvel skvostným vystúpením.
Američan sa zaskvel skvostným vystúpením.Profimedia
Zámorská NBA si zo svojho plánu odškrtla desať stretnutí. Vo veľkej tímovej pohode hrajú hráči z Milwaukee, ktorí natiahli víťaznú šnúru na 15 zápasov po sebe. Víťazstvo Memphisu proti Lakers režíroval skvelý Ja Morant (23).

Atalanta Hawks - Washington Wizards 116:119

Veľmi dôležitý duel na chvoste prvej desiatky Východnej konferencie sa odohral v Atalante. Wizards pricestovali na palubovku súpera s úmyslom udržať si svoju pozíciu, Hawks mali vidinu priblíženia sa k Miami. Plány vyšli lepšie hosťom, o čo sa postaral aj 37-bodový Bradley Beal. Washington tak zaknihoval podstatnú výhru, vďaka ktorej sa vzdialil od jedenásteho Chicaga.

Brooklyn Nets - Milwaukee Bucks 104:118

Zložitá úloha v podobe merania síl s Milwaukee čakala na káder Brooklynu. Hostia do tohto stretu nastupovali so 14 výhrami v rade, domáci s dvomi neúspechmi za sebou. Bucks však znovu potvrdili svoju úchvatnú formu a sériu neporaziteľnosti opäť natiahli. Podieľal sa na tom aj ich ťahúň Giannis Antetokounmpo, ktorý sa prezentoval 33 bodmi, 15 doskokmi a štyrmi asistenciami.

Toronto Raptors - Chicago Bulls 104:98

Memphis Grizzlies - Los Angeles Lakers 121:109

Druhé mužstvo tabuľky západu hostilo káder z Los Angeles. Januárové vzájomné stretnutie skončilo rozdielom jediného bodu, z výhry sa vtedy radovali Lakers. Tento scenár však teraz nedopustil Ja Morant. Američan sa blysol skvelým výkonom, ktorý mu vyniesol parádne triple-double v podobe 39 bodov a 10 doskokov aj asistencií. Grizzlies naďalej zotrvávajú tesne za lídrom Západnej konferencie.

Houston Rockets - Denver Nuggets 112:133

Dallas Mavericks - Indiana Pacers 122:124

Mavericks mali veľkú šancu na poskočenie medzi najlepšiu šesticu západu. Svoju príležitosť ale nevyužili - podľahli oponentovi, ktorého naposledy dokázali zdolať o 27 bodov. O úspech domácich sa všemožne snažil 39-bodový Luka Dončič, no nestačilo to. Na víťaznej strane bol s 32 bodmi najproduktívnejším hráčom Tyrese Haliburton. Dallasu tak stále patrí pozícia číslo sedem.

Oklahoma City Thunder - Sacramento Kings 117:123

Utah Jazz - San Antonio Spurs 94:102

Golden State Warriors - Portland Trail Blazers 123:105

Los Angeles Clippers - Minnesota Timberwolves 101:108