Rune sa na výhru nadrel, Sinner si vybojoval zápas s Rubľovom. Klein je v semifinále

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rune sa na výhru nadrel, Sinner si vybojoval zápas s Rubľovom. Klein je v semifinále
Aktualizované
Rune po náročnom boji postúpil v Bazileji do semifinále.
Rune po náročnom boji postúpil v Bazileji do semifinále.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 27. októbra?

23:07 - Jannik Sinner zdolal vo štvrťfinále halovej päťstovky vo Viedni Američana Francesa Tiafoea 6:3, 6:4 a odplatil mu minuloročnú semifinálovú prehru. Druhý nasadený Talian, ktorý po US Open vyhral 10 z 11 zápasov, vyzve už istého účastníka Turnaja majstrov Andreja Rubľova.

Zostrih zápasu Sinner - Tiafoe
Flashscore

22:00 - Svetová šestka Holger Rune sa vo štvrťfinále halového podujatia ATP 500 v Bazileji nadrel na víťazstve s argentínskym antukárom Tomásom Martínom Etcheverrym. Premožiteľa Sebastiana Kordu a Andyho Murrayho vyradil po setoch 6:1, 3:6, 7:6, hoci bol dve loptičky od prehry. Pokračuje vo svojom najúspešnejšom turnaji od Wimbledonu. Dvadsaťročný Dán, ktorý hrá prvýkrát pod vedením Borisa Beckera a upevňuje si pozíciu v boji o Turnaj majstrov, sa v repríze vlaňajšej finálovej prehry stretne s Félixom Augerom-Aliassimom alebo Alexandrom Ševčenkom.

Zostrih zápasu Rune - Etcheverry
Flashscore

21:29 - Andrej Rubľov zdolal vo Viedni po 2:30 h bitke Nemca Alexandra Zvereva 6:1, 6:7, 6:3, vyhral svoj tretí tohtoročný vzájomný zápas a znížil bilanciu na 3-5. V semifinále sa stretne s víťazom duelu medzi Jannikom Sinnerom a Francesom Tiafoem.

Zostrih zápasu Rubľov - Zverev
Flashscore

18:58 - Stefanos Tsitsipas zdolal na halovom turnaji ATP 500 vo Viedni Chorváta Bornu Goja 7:6, 7:5 po takmer dvoch hodinách hry a opäť sa priblížil k svojej piatej účasti na Turnaji majstrov za posledných päť rokov. V semifinále grécky tenista vyzve obhajcu titulu Daniila Medvedeva

.

16:56 - Hubert Hurkacz v úvodnom sete štvrťfinále v Bazileji nevyužil štyri setbaly, ale nenechal sa tým rozhodiť a po 142 minútach napokon zdolal Tallona Griekspoora 6:7, 6:4, 6:4. Šampión z nedávneho Masters v Šanghaji pokračuje vo svojej premiére na švajčiarskom halovom turnaji a zvýšil svoje šance na postup na Turnaj majstrov. Na svoje tretie tohtoročné finále bude útočiť buď proti Ugovi Humbertovi, alebo domácemu Dominicovi Strickerovi.

Zostrih súboja Hurkacz - Griekspoor.
Flashscore

16:50 - Daniil Medvedev pokračuje v obhajobe vlaňajšieho triumfu vo Viedni a svoju neporaziteľnosť na tomto mieste natiahol na osem zápasov. Najvyššie nasadený hráč zdolal svojho krajana Karena Chačanova 6:3, 3:6, 6:3 a po jedenásty raz v tejto sezóne postúpil do semifinále. O svoje deviate tohtoročné finále bude usilovať proti Stefanosovi Tsitsipasovi alebo Bornovi Goyovi.

16:43 - Lukáš Klein je v semifinále challengeru v talianskej Ortisei. Slovák za 69 minút porazil domáceho Enrica Dallu Valleho 6:3, 6:2 a vo finále sa stretne s Britom Billym Harrisom.

16:24 - Číňanka Čeng Čchin-wen zdolala v záverečnom zápase skupinovej fázy grandslamovú šampiónku Jelenu Ostapenkovú 6:4, 1:6, 6:2, vyhrala proti nej tretí vzájomný zápas a v semifinále turnaja WTA Elite Trophy v čínskom Ču-chaji sa pridala ku krajanke Lin Ču, Beatriz Haddadovej Maiovej a Darii Kasatkinovej.

Zostrih súboja Čchin-wen - Ostapenková.
Flashscore

14:15 - Ľudmila Samsonová otočila vo svojom druhom zápase v skupine na turnaji WTA Elite Trophy nepriaznivý stav 4:6, 0:3, dvakrát podávala na víťazstvo a mala dva mečbaly. Napriek tomu prehrala v derby s Veronikou Kudermetovovou 4:6, 6:3, 5:7. Do semifinále tak z Ružovej skupiny postupuje domáca divoká karta a najnižšie postavená účastníčka Lin Ču.

10:48 - Caroline Garciová vlani získala štyri trofeje vrátane triumfu na Turnaji majsteriek, ale túto sezónu ukončí bez titulu. Bývalá svetová štvorka vypadla na prebiehajúcom turnaji WTA Elite Trophy už v skupinovej fáze, keď v priamom súboji o semifinále podľahla Beatriz Haddadovej Maiovej 1:6, 6:7.

Zostrih súboja Garciová - Haddadová Maiová.
Flashscore

07:30 - Lukáš Klein bude najskôr od 14:00 bojovať o postup do semifinále na challengerovom turnaji v talianskej Ortisei. Slovenská singlová dvojka bude čeliť na harde v hale domácemu borcovi. Proti Kleinovi, ktorý je v rebríčku ATP na 181. mieste, sa postaví 314. hráč sveta Enrico Dalla Valle.

06:00 - Tenisoví fanúšikovia budú mať čo sledovať aj v piatok, vo Švajčiarsku a Rakúsku pokračujú prestížne turnaje ATP. V Bazileji sa o semifinálovú miestenku pobijú napríklad Holger Rune a Tomás Martín Etcheverry. Vo Viedni sa uskutoční atraktívny americko-taliansky duel medzi Francesom Tiafoem a Jannikom Sinnerom.

05:30 - Félix Auger-Aliassime prvýkrát od februára vyhral aspoň dva zápasy na dvoch turnajoch po sebe. Kanadský obhajca titulu vo štvrtok večer v Bazileji zdolal Holanďana Botica van de Zandschulpa 6:4, 6:2 a nadviazal na skalp domáceho Leandra Riediho. Vo štvrťfinále sa stretne s Alexandrom Ševčenkom (h2h 0:0).