Schmiedlová v Taliansku do 2. kola, Kovalík vyradil nasadenú jednotku

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Schmiedlová v Taliansku do 2. kola, Kovalík vyradil nasadenú jednotku

Aktualizované
Slovenka prešla prvým kolom bez problémov.
Slovenka prešla prvým kolom bez problémov.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností neodkladá do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších správach zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 18. septembra?

22:07 - Camila Giorgiová sa tretíkrát v tomto roku stretla s Majar Šarifovou a zlepšila svoju bilanciu na 2:1. Na podujatí WTA 1000 v mexickej Guadalajare skúsená Talianka zdolala rebríčkovo lepšie postavenú Egypťanku 7:5, 6:3 a postúpila do druhého kola, v ktorom sa stretne so Španielkou Cristinou Bucsaovou.

21:05 - Magdaléna Frechová deklasovala v mexickej Guadalajare 6:1, 6:2 Camilu Osoriovú z Kolumbie a vrátila jej trojsetovú prehru spred týždňa zo San Diega. O postup do osemfinále si poľská tenistka zahrá s Jekaterinou Alexandrovovou.

20:42 - Brazílčanka Beatriz Haddadová Maiaová musela pre nepríjemnú nehodu odstúpiť z turnaja WTA 1000 v Guadalajare. Svetová osemnástka na sociálnych sieťach oznámila, že si v hotelovej sprche vážne poranila ruky. Hlboké rezné rany tenistky museli ošetriť v nemocnici.

20:37 - Viktoria Azarenková vykročila za obhajobou semifinále turnaja WTA 1000 v Guadalajare vďaka drvivému víťazstvu 6:1, 6:1 nad americkou tínedžerkou Robin Montgomeryovou. V druhom kole sa bývalá svetová jednotka stretne s Ukrajinkou Dajanou Jastremskou.

20:30 - Jozef Kovalík sa prebojoval do druhého kola dvojhry na challengeri 125 v rakúskom Bad Waltersdorfe. V úvodnom zápase si poradil s nasadenou jednotkou Robertom Carballesom Baenom zo Španielska (61. ATP) a zdolal ho vo vyrovnanom zápase 7:5, 3:6, 7:6(6) za 171 minút. Zverenec trénera Borisa Borgulu si v ďalšom kole zmeria sily s víťazom duelu medzi tureckým kvalifikantom Ergim Kirkinom a domácim hráčom Lukasom Neumayerom.

18:50 - Anna Karolína Schmiedlová postúpila do druhého kola dvojhry na turnaji WTA 125 v talianskej Parme. Najvyššie nasadená hráčka zvíťazila v úvodnom zápase nad Francúzkou Carole Monnetovou, ktorú zdolala 6:3, 6:4 za 99 minút. Zverenka trénera Ladislava Simona a kondičného Ladislava Olasza vyzve v ďalšom zápase Maďarku Reku-Lucu Janiovú, s ktorou vo vzájomnej bilancii vedie 3:0 na zápasy.

15:47 - Magda Linetteová až pri treťom štarte prešla cez úvodné kolo v čínskom Guangzhou. Nasadená jednotka zdolala po obrate 6:7, 6:0, 6:2 Jodie Burrageovú a o prvú sériu dvoch výhier od Wimbledonu si zahrá s Darjou Savilleovou alebo Annou-Lenou Friedsamovou.

13:08 – Po štyroch rokoch sa vrátili do kalendára čínske turnaje. Na ATP 250 v Chengde bude plniť rolu najvyššie nasadeného Alexander Zverev, na opačnej strane pavúka je Lorenzo Musetti a voľný žreb v úvodnom kole majú aj Grigor Dimitrov s Danielom Evansom. Hlavná súťaž sa začne v stredu a vyvrcholí utorkovým finále.

11:32 - Linda Fruhvirtová nevie nájsť východisko z krízy ani na ázijských betónoch. Bývalá členka TOP 50, ktorá opustila prvú stovku renkingu, po japonskej Osake vypadla už v prvom kole aj v čínskom Guangžou. Češka podľahla Kláre Tausonovej 2:6, 6:7 a pripísala si deviatu prehru v rade. Na víťazstvo čaká od konca júna.

Zostrih zápasu Tausonová - Fruhvirtová.
Flashscore

10:12 - Pred pár hodinami sa rozohrala hlavná súťaž turnaja WTA 250 v čínskom Guangzhou. Stretnutie prvého kola už má úspešne za sebou Rebeka Masárová. Nasadená päťka si poradila 7:5, 6:2 s Katerynou Baindlovou a zahrá si o prvé štvrťfinále na najvyššej tour po troch mesiacoch.

Zostrih zápasu Baindlová - Masárová.
Flashscore

08:35 - Holger Rune z Dánska, ktorý nevyhral už sedem zápasov v rade, sa pre bližšie nešpecifikované zranenie ospravedlnil z Laver Cupu. Kapitán výberu Európy Bjorn Borg tím doplnil o Španiela Alejandra Davidovicha Fokinu. Súťaž sa bude konať od 22. do 24. septembra v kanadskom Vancouveri.

08:02 - Barbora Krejčíková si po zisku titulu v San Diegu polepšila a vo svetovom rebríčku je už desiata. V TOP 10 doplnila šiestu Markétu Vondroušovú a ôsmu Karolínu Muchovú. Do čela hodnotenia deblistiek sa štvrtýkrát vyhupla Katarína Siniaková, ktorá na 1. mieste začína celkovo 115. týždeň.

06:53Sloane Stephensová vykročila za obhajobou štvrťfinále na turnaji WTA 1000 v Guadalajare výhrou 7:5, 6:4 nad rozohratou kvalifikantkou a krajankou Ann Liovou. Tridsaťročná Američanka teraz narazí na Kolumbijčanku Emilianu Arangovú alebo Anastasiu Potapovovú.

06:48 – Dvadsaťdeväťročná Kanaďanka Eugenie Bouchardová v mexickej Guadalajare porazila 6:1, 7:6 domácu Renatu Zarazuaovú a po 12 mesiacoch vyhrala zápas hlavnej súťaže turnaja WTA na tvrdom povrchu. V druhom kole sa bývalá svetová päťka a aktuálne až 248. hráčka sveta stretne s Veronikou Kudermetovovou.

06:39 - Anna Karolína Schmiedlová sa predstaví v prvom kole challengerového turnaja v Parme. Na talianskej antuke bude jej súperkou 21-ročná Carole Monnetová, tenistka zo 162. priečky rebríčka WTA. Slovenka sa s tout Francúzskou doposiaľ ešte nestretla.

06:06 - Barbora Krejčíková sa stala po Justine Heninovej (proti Samanthe Stosurovej v Stuttgarte 2010) a Jelene Jankovičovej (proti Angelique Kerberovej v Hongkongu 2015) len treťou hráčkou v tomto storočí, ktorá vo finále získala titul WTA po zdolaní súperky s divokou kartou.