Šesť gólov a tri červené karty pri výhre Raya, Real Madrid so šesťbodovým náskokom

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Šesť gólov a tri červené karty pri výhre Raya, Real Madrid so šesťbodovým náskokom

Aktualizované
Biely balet sa opäť pretancoval k víťazstvu.
Biely balet sa opäť pretancoval k víťazstvu.Profimedia
Futbalisti Raya Vallecano zvíťazili v 11. kole španielskej LaLigy nad Cádizom. Real Sociedad prehral na pôde Valladolidu. Real Madrid si v šlágri kola poradil so Sevillou.

La Liga - 11. kolo

Rayo Vallecano - Cádiz 5:1 (2:0)

Góly: 63. a 89. Lejeune, 44. Palazon (pen.), 45+2. García, 79. Camello - 82. Balliu (vl.)

ČK: 87. Nteka - 42. Carcelen, 61. Alcaraz

Najdôležitejšia pasáž stretnutia prišla na konci úvodného dejstva, kedy po červenej karte Carcelena premenil penaltu domáci Palazon a v nadstavenom čase navýšil skóre García. Rayu výrazne pomohlo ďalšie vylúčenie Cádizu, po ňom padli až tri góly. Napriek tomu, že aj hostia sa zapísali do streleckej listiny a červenú kartu videl i domáci Nteka, nedal madridský tím súperovi šancu.

Real Valladolid - Real Sociedad 1:0 (1:0)

Gól: 17. S. León

Valencia CF - RCD Mallorca 1:2 (0:0)

Mallorca v zostave so slovenským obrancom Martinom Valjentom zvíťazila vo Valencii 2:1. O cennom triumfe hostí rozhodol v 83. minúte juhokórejský stredopoliar Lee Kang-in Tím z Baleárskych ostrovov sa v neúplnej tabuľke posunul na 12. miesto.

Real Madrid - FC Sevilla 3:1 (1:0)

Góly: 5. Modrič, 79. Vazquez, 81. Valverde - 54. Lamela

Futbalisti Realu Madrid vedú po víťazstve nad Sevillou tabuľku so šesťbodovým náskokom pred Barcelonou. Katalánci však majú k dobru nedeľňajší duel s Atleticom Bilbaom. O triumfe Realu, ktorý nastúpil bez zraneného Karima Benzemu, rozhodli v záverečnej štvrťhodine Lucas Vazquez a Federico Valverde.