Tampa Bay s Černákom prehrala doma po 12 zápasoch, prvý zásah Horvata za Islanders

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tampa Bay s Černákom prehrala doma po 12 zápasoch, prvý zásah Horvata za Islanders

Černák a spol. sa pred San Jose museli skloniť po predĺžení.
Černák a spol. sa pred San Jose museli skloniť po predĺžení. Profimedia
Hokejová NHL priniesla v noci z utorka na stredu šesť stretnutí. Hneď tri z nich sa skončili v predĺžení, v akcii bol jediný Slovák.

Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks 3:4 pp

Hokejisti Tampy Bay v zostave aj so slovenským obrancom Erikom Černákom prišli o sériu 12 domácich víťazstiev v sérii. V noci na stredu prehrali so San Jose 3:4 po predĺžení. Slovenský obranca odohral 17:41 minúty ako člen druhého defenzívneho páru, trikrát vystrelil na bránku, rozdal zhodný počet hitov, zablokoval jednu koncovku súpera a raz získal puk.

Lighting vyhrávali po prvej tretine 3:1, ale zas a znova to bol večer hviezdneho zadáka Erika Karlssona. Švéd vyrovnával na 1:1 z presilovky, asistoval na tretí zásah a v predĺžení prihrával na trefu Tima Meiera. Tampa prehrala druhý duel za sebou a má piatu najlepšiu bilanciu vo Východnej konferencii.

New York Islanders - Seattle Kraken 4:0

Útočník Bo Horvat skóroval po prvý raz po príchode z Vancouveru a podpise novej zmluvy, čím sa podieľal na triumfe Islanders nad Seattlom. Všetkých 31 striel protivníka vychytal Iľja Sorokin.

Nashville Predators - Vegas Golden Knights 1:5

Celá tretia formácia Vegas si pripísala po zásahu a prihrávke v súboji s Nashvillom. Po dva body pristáli na konte Williama Carriera, Phila Kessela a Chandlera Stephensona.

Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche 2:1

Detroit Red Wings - Edmonton Oilers 2:5

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks 2:3 pp