Tatar asistoval pri víťaznom zásahu, Ducks a Sharks odišli s nádielkami

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Tatar asistoval pri víťaznom zásahu, Ducks a Sharks odišli s nádielkami

Devils opäť naskočili na víťaznú vlnu.
Devils opäť naskočili na víťaznú vlnu.Profimedia
Skromnú porciu duelov si pre svojich fanúšikov pripravila zámorská NHL. Tomáš Tatar (31) zaknihoval asistenciu a tešil sa z výhry nad Anaheimom. Svoje schopnosti opäť raz predviedli individuality v drese Edmontonu.

Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets 1:4

Novembrový vzájomný stret oboch celkov priniesol víťazstvo Winnipegu o tri presné zásahy. Totožný gólový rozdiel s rovnakým víťazom súboja sa zrodili aj po druhý raz. Až v troch ranách hostí mal prsty Cole Perfetti, ktorý si k svojmu menu po zápase pripisoval tri asistencie. Sekundoval mu kolega Mark Scheifele a dvakrát sa dokázal presadiť. Jets potvrdili pozíciu jedného z najlepších tímov ligy a v tabuľke Západnej konferencie sa nachádzajú na druhej priečke.

Anaheim Ducks - New Jersey Devils 2:6

Káder New Jersey pricestoval na ľad trápiaceho sa Anaheimu a domácemu celku uštedril poltucet gólov. Pri tom víťaznom svieti aj meno slovenského útočníka Tomáša Tatara, ktorý zazanamenal sedemnástu asistenciu sezóny. Darilo sa hlavne jeho trojbodovým kolegom - Jack Hughes odišiel s bilanciou 2+1, Damon Severson trikrát asistoval. Mužstvu Devils patrí po 23. víťazstve v ročníku štvrté miesto východu.

San Jose Sharks - Edmonton Oilers 1:7

Hostia z Edmontonu si so svojím vyzývateľom hravo poradili. Zásluhu má na tom hlavne produktívne trio, ktorého každý člen získal tri kanadské body. Connor McDavid sa dvakrát gólovo presadil a pridal jednu asistenciu, jeho kolega Draisaitl zaznamenal jeden presný zásah s dvomi gólovými prihrávkami a rovnako sa činili aj Nugent-Hopkins. Pre káder Sharks to bola štvrtá prehra z ostatnej pätice súťažných stretov.