Táto sezóna stojí za ho**o. Richarlison kritizoval po vypadnutí z LM Conteho

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Táto sezóna stojí za ho**o. Richarlison kritizoval po vypadnutí z LM Conteho

Richarlison si po vypadnutí z Ligy majstrov nebral servítku pred ústa a skritizoval aj trénera Conteho.
Richarlison si po vypadnutí z Ligy majstrov nebral servítku pred ústa a skritizoval aj trénera Conteho.Reuters
Útočník Tottenhamu Hotspur Richarlison (25) po stredajšom vypadnutí z Ligy majstrov kritizoval manažéra Antonia Conteho (53). Brazílčan spochybnil trénerovo rozhodnutie nechať ho na lavičke a zároveň vyhlásil, že táto sezóna stojí za hovno.

AC Miláno vyradilo Spurs z najprestížnejšej klubovej súťaže v Európe po tom, čo si v oboch vystúpeniach udržalo čisté konto. Na San Siro zariadil ich postup v prvom dueli Díaz.

Richarlison, ktorého získal Tottenham v uplynulé leto za približne 70 miliónov eur, sa pod vedením Antonia Conteho presadzuje v základnej zostave veľmi ťažko. Proti Milánu odohral záverečných 20 minút pri bezgólovej remíze.

"Nerozumiem... Hral som dobre. Vyhrali sme s Chelsea aj West Hamom a zrazu som sedel na lavičke. Proti Wolves som nastúpil na päť minút. Pýtal som sa na dôvod a nikto mi nič nepovedal," začal otvorene rozprávať po záverečnom hvizde pre brazílsku televíziu TNT Sports.

"V utorok ma požiadali, aby som v posilňovni absolvoval kondičný test. Povedali mi, že ak ním prejdem, v stredu nastúpim. Nakoniec som bol medzi náhradníkmi. Sú veci, ktorým jednoducho nerozumiem," nadviazal Richarlison.

Na uplynulých majstrovstvách sveta v Katare sa v drese Brazílie presadil trikrát. V prebiehajúcej sezóne strelil za Tottenham iba dva góly. V Premier League na presný zásah 25-ročný futbalista stále čaká. Klub je aktuálne štvrtý.

"Ani v stredu som sa nedočkal vysvetlenia. Uvidím, čo nám tréner povie vo štvrtok. Nie som hlúpy. Som profesionál, ktorý každý deň tvrdo pracuje a chce hrať," pokračoval v rozhovore.

Richarlisonova štatistika v Premier League.
Richarlisonova štatistika v Premier League.Flashscore

Na záver zdôraznil, že ho mrzí nevýrazný útok Spurs, ktorý zlyhal proti Milánu. Zo súťaže vypadli sklamaní. Ak si chce Tottenham zahrať Ligu majstrov aj o rok, musí sa do nej kvalifikovať cez domácu súťaž.

"Táto sezóna, odpusťte mi môj výraz, stojí za hovno. Budem sa snažiť streliť čo najviac gólov, pretože klub za mňa zaplatil veľa peňazí a zatiaľ som na ihrisku neodovzdal maximum. Nepomohli mi ani zranenia, pre ktoré som nemohol odohrať toľko, koľko by som chcel," uzavrel Richarlison, ktorý bude v najbližších dňoch bojovať o základnú zostavu pre sobotňajší duel s Nottinghamom.