Slovenky vyrovnali, Juvanová vybavila Slovinsku semifinále, Osaková ohlásila návrat

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Slovenky vyrovnali, Juvanová vybavila Slovinsku semifinále, Osaková ohlásila návrat

Aktualizované
Osaková sa vráti po materskej pauze na tenisové kurty.
Osaková sa vráti po materskej pauze na tenisové kurty.Profimedia
Tenisová sezóna je v plnom prúde a na Flashscore Správach sa raketa za žiadnych okolností nestavia do kúta. Výsledky, videá, informácie zo sociálnych sietí - s týmto online spravodajstvom budete mať prehľad o najnovších a najzaujímavejších novinkách zo sveta tenisu. Čo sa bude diať 10. novembra?

21:10 - Češky vyhrali tretí zápas proti Američankám a postúpili do semifinále Pohára Billie Jean Kingovej. Sedemnásobné grandslamové víťazky Kateřina Siniaková a Barbora Krejčíková (27) zavŕšili v Seville obrat, keď zdolali Daniellu Collinsovú a Taylor Townsendovú 6:3, 7:5. Jedenásťnásobné šampiónky si zahrajú s Kanaďankami o prvé finále po piatich rokoch.

20:00 - Slovenské tenistky hrajú po úvodnom dni duelu o účasť vo svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej s Argentínou 1:1. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom NTC postarala Viktória Hrunčáková, ktorá zdolala argentínsku jednotku Nadiu Podoroskú 3:6, 6:3, 6:3.

Štatistika víťazstva Hrunčákovej.
Štatistika víťazstva Hrunčákovej.Flashscore

19:30 - České a americké tenistky sa stretnú v semifinále Pohára Billie Jean Kingovej v Seville vo štvorhre za stavu 1:1. Do hry o prvé miesto v skupine záverečného turnaja vrátila Češky Markéta Vondroušová, ktorá v súboji grandslamových šampiónok deklasovala dvakrát 6:1 Sofiu Keninovú po jej návrate z Turnaja majsteriek prerušila sériu piatich prehier a vyhrala 11. zápas v rade v tímovej súťaži.

18:40 - Adrian Mannarino zdolal Pavla Kotova 6:2, 7:6 na halovom podujatí ATP 250 v bulharskej Sofii a prvýkrát v kariére sa dostal do finále štyrikrát v jednej sezóne. Tridsaťpäťročný Francúz má bilanciu 4-10 a o svoj tretí tohtoročný titul bude hrať s Britom Jackom Draperom.

18:15 - České tenistky nezačali dobre svoj priamy súboj o postup do semifinále Pohára Billie Jean Kingovej v španielskej Seville. Kateřina Siniaková v úvodnej dvojhre podľahla Danielle Collinsovej 3:6, 2:6. Jedenásťnásobné šampiónky budú musieť zápas proti Spojeným štátom otočiť a wimbledonská šampiónka Markéta Vondroušová sa pokúsi vyrovnať proti Sofii Keninovej.

17:45 - Slovenské tenistky prehrávajú po úvodnej dvojhre duelu o účasť vo svetovej skupine Pohára Billie Jean Kingovej s Argentínou 0:1. O prvý bod pre Juhoameričanky sa na harde v bratislavskom NTC zaslúžila argentínska dvojka Julia Rierová (21), ktorá zdolala slovenskú jednotku Annu Karolínu Schmiedlovú (29) dvakrát 7:5.

Štatistika zápasu.
Štatistika zápasu.Flashscore

16:59 - Alexander Ševčenko tento týždeň v Métách prvýkrát v kariére postúpil do semifinále turnajov ATP, keď zdolal domáceho Pierra-Huguesa Herberta dvakrát 6:4 a v sobotu si zahrá svoje najväčšie finále. O najcennejšiu trofej sa bude usilovať proti Fabiovi Fogninimu alebo ďalšiemu domácemu zástupcovi Ugovi Humbertovi.

12:54 - Tamara Zidanšeková získala vo finále Pohára Billie Jean Kingovej proti Kazachstanu veľmi potrebný set a napriek skreču za stavu 6:2, 2:6 s Juliou Putincevovou si Slovinsko zabezpečilo prvú účasť v semifinále najprestížnejšieho ženského tímového podujatia. Rozhodujúca štvorhra už nebude mať vplyv na poradie v skupine. Slovinsko sa v semifinále stretne s Talianskom, zatiaľ čo Kanada čaká na víťaza popoludňajšieho zápasu medzi Českom a USA.

11:16 - V úvodnej dvojhre zápasu medzi Slovinskom a Kazachstanom Kaja Juvanová deklasovala dvojku Annu Danilinovú 6:1, 6:0 a priblížila svoju krajinu k postupu do semifinále Pohára Billie Jean Kingovej. O ňom už môže rozhodnúť Tamara Zidanšeková v dueli s Juliou Putincevovou.

06:00 - Ženský tenis čaká veľký návrat. Štvornásobná grandslamová šampiónka vo dvojhre Naomi Osaková sa vráti k tenisu na turnaji Brisbane International, ktorý je prípravou pred Australian Open. Japonská dvojnásobná víťazka Australian Open a US Open sa prekvapujúco odhlásila z minuloročného Australian Open a neskôr prezradila, že je tehotná.

"Som naozaj nadšená z toho, že sa vrátim na kurt a budem súťažiť. Vždy milujem začiatok sezóny v Brisbane a nemôžem sa dočkať, až sa vrátim," uviedla Osaková vo vyhlásení. Čítajte viac.

01:00 - Kanadské tenistky postúpili prvýkrát v histórii do semifinále Pohára Billie Jean Kingovej (predtým Fed Cup). V španielskej Seville po výhre 3:0 nad domácim tímom zdolali aj Poľky, nad ktorými po dvojhrách vedú 2:0. Po výhre 18-ročnej Mariny Stakušičovej nadviazala aj Leylah Fernandezová, ktorá zdolala Magdu Linetteovú 6:2, 6:3 a poslala svoju krajinu medzi štyri najlepšie tímy.