Turnaj RFA 4 v Košiciach ponúka atraktívnu zápasnícku kartu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Turnaj RFA 4 v Košiciach ponúka atraktívnu zápasnícku kartu

Turnaj RFA 4 v Košiciach ponúka atraktívnu zápasnícku kartu
Turnaj RFA 4 v Košiciach ponúka atraktívnu zápasnícku kartuRFA
Organizácia Real Fight Arena uskutoční 8. októbra v košickej Steel Aréne turnaj s poradovým číslom 4, súčasťou ktorého budú veľké mená československej scény. Diváci uvidia dvanásť zápasov, z toho deväť pod pravidlami MMA a tri súboje v postoji (Real Fight).

Novým súbojom na karte je duel nováčika v profesionálnom MMA, Jakuba Barnu, ktorý v tom amatérskom vybojoval z desiatich zápasov šesť výhier. Jeho súperom bude Čech Petr Stríž. Ten má za sebou viac ako 30 amatérskych štartov, no hlavne zlatú a bronzovú medailu z majstrovstiev Európy v amatérskom MMA.

Ukrajinský reprezentant s viac ako 3000 štartami v grécko-rímskom zápasení Roman Savenčuk vkročí do svojho druhého profesionálneho zápasu. Proti nemu sa postaví vychádzajúca hviezda zo Slovenska, Dominik Toporcer, ktorý má v amatérskom MMA na konte 27 zápasov.

Jakub Batfalský je ďalším bojovníkom z ostravského klubu JMFS,  ktorý je na začiatku kariéry v profiMMA. Rok 2021 bol pre neho ako zo sna. Majster Slovenska a Českej republiky, plus bronzová medaila z majstrovstiev Európy pod pravidlami Striking MMA. Prvý profesionálny zápas zvládol na jednotku a v Košiciach na neho čaká ďalšia výzva. Stáť bude proti nemu Samuel Daňko, ktorý ťahá šnúru troch prehier, hoci predtým štyrikrát v rade zvíťazil. Kartu doplnili aj bývalí olympionici v zápasení, za Maďarsko István Veréb a za Ukrajinu Jevgenij Orlov.

Meno súpera spoznal aj hviezdny Leo Brichta. Poraziť ho bude chcieť Brazílčan Antonio Paulo, pre ktorého to bude 15. zápas v kariére. Jeho aktuálna bilancia je 10 výhier a 4 porážky. V hlavnom zápase pod pravidlami Real Fight bude čeliť Tomáš Možný francúzskemu bojovníkovi Alexisovi Kittovi, ktorý zabojuje vo svojom 29. zápase o skalp domáceho favorita. Prvý zápas turnaja bude opäť k dispozícii ako FREE PRELIMS na youtubovom profile Real Fight Arena.