United mi dával falošné sľuby, vraví Lingard pred návratom na Old Trafford

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

United mi dával falošné sľuby, vraví Lingard pred návratom na Old Trafford

Angličan opäť stúpi na dobre známu pôdu.
Angličan opäť stúpi na dobre známu pôdu. Profimedia
Futbalista Nottinghamu Forest Jesse Lingard (30) povedal, že počas svojho posledného roka v Manchestri United dostal falošné sľuby o hernom čase a stále nevie, prečo bol tak málo využívaný.

Lingard sa na Old Trafford vrátil minulý rok po úspešnom hosťovaní vo West Hame, kde oživil svoju kariéru deviatimi gólmi a piatimi asistenciami za pol sezóny. Za svoj chlapčenský klub z Manchestru odohral 232 zápasov, no v minulej sezóne nastúpil len na dva zápasy Premier League pod bývalými manažérmi Ole Gunnarom Solskjaerom a Ralfom Rangnickom. Začiatkom tohto roka smeroval do klubu Forest.

"Neviem, v čom bol problém, či v politike alebo v čomkoľvek inom. Dodnes som nedostal odpoveď. Ani som sa na to nepýtal. Bol by som radšej, keby mi niekto z úcty k tomu, že som tam bol tak dlho, povedal dôvod, prečo nehrám. To sa ale nikdy nestalo," povedal Angličan pre The Telegraph pred utorkovým zápasom Nottinghamu na pôde United.

Hráč s reprezentačnými skúsenosťami má na svojho bývalého zamestnávateľa asi ťažké srdce: "Boli to falošné sľuby. Tvrdo som trénoval a bol som pripravený hrať. Keď tvrdo pracujete na tréningu a nakoniec nehráte, je to veľmi frustrujúce."

Jeho terajší tím sa nachádza na 19. mieste tabuľky a pred duelom na pôde favorita sa ofenzívny protagonista vyjadril: "Bude to príjemné, ale chceme vyhrať zápas. Nemôžete sa nechať príliš uniesť emóciami. Je to šanca rozlúčiť sa, pretože som sa toho nikdy nedočkal."