Úspešná premiéra Jamrichovej medzi ženami, prvé body do rebríčka WTA

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Úspešná premiéra Jamrichovej medzi ženami, prvé body do rebríčka WTA

Talentovaná tenistka má po premiére dobrý pocit.
Talentovaná tenistka má po premiére dobrý pocit.TASR
Talentovaná pätnásťročná slovenská tenistka Renáta Jamrichová neuspela vo štvrťfinále dvojhry na turnaji EMPIRE Women’s Indoor v Trnave.

Najvyššie nasadenej Číňanke Sin-jü Wang podľahla 4:6, 3:6. Napriek piatkovej prehre bolo podujatie s dotáciou 60.000 USD pre ňu mimoriadne úspešné.

Hráčka Národného tenisového centra sa hneď pri svojom prvom štarte medzi ženami prebojovala medzi elitnú osmičku. Po dvoch víťazstvách v kvalifikácii vyradila v hlavnej súťaži dve krajanky Radku Zelníčkovú a Rebeccu Šramkovú. Jamrichová hodnotí vystúpenie v Trnave ako veľmi pozitívnu skúsenosť.

"Počas celého turnaja sa mi hralo veľmi dobre, veľmi kvalitne som servovala. Cítila som sa v Trnave fajn, tento povrch mi veľmi vyhovuje."

"Získala som prvých 15 bodov do rebríčka WTA a určite sa budem dostávať aj na ženské turnaje, čo je super, že nebudem musieť chodiť cez kvalifikácie. Stále som však v juniorskom rebríčku a už v nedeľu odchádzame na dva turnaje do Španielska," uviedla Jamrichová, ktorá je zlatá medailistka z tohtoročného Európskeho olympijského festivalu mládeže (EYPF) v Banskej Bystrici.