V Londýne sa tešili Giants, Patriots vyhrali na nulu. Eagles stále neprehrali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
V Londýne sa tešili Giants, Patriots vyhrali na nulu. Eagles stále neprehrali
V Londýne sa tešili Giants, Patriots vyhrali na nulu. Eagles stále neprehrali
V Londýne sa tešili Giants, Patriots vyhrali na nulu. Eagles stále neprehraliProfimedia
Fantastický úvod sezóny NFL prežíva Philadelphia Eagles, ktorá je po piatich zápasoch na čele súťaže s bilanciou 5-0. Pozoruhodné stretnutie zaznamenali hráči New England Patriots, tí neinkasovali ani jeden bod. Duel v Londýne ovládol New York Giants, Buffalo doma nedalo šancu Pittsburghu. Trápia sa Rams.

Green Bay Packers - New York Giants 22:27

Stretnutie v Londýne na Tottenham Hotspur Stadium ovládli Giants, ktorí rozhodli až v záverečnej štvrtine. Počas nej sa o dva touchdowny postarali Brightwell a Barkley. Hviezdny quaterback Aaron Rodgers v druhom polčase nezaznamenal ani bod. Packers sa podarilo zapísať iba dva body, aj to pätnásť sekúnd pred koncom po safety.

Buffalo Bills - Pittsburgh Steelers 38:3

Buffalo vyhralo tretí zápas sezóny a je na čele Východnej konferencie. Pittsburghu nedalo pred domácimi fanúšikmi žiadnu šancu, nedovolilo mu ani jeden touchdown a poslalo ho pre zmenu na úplné dno východu. Hneď dvakrát sa do end zóny dostal Gabe Davis, ktorý sa postaral aj o neskutočný 98-yardový touchdown po skvelej prihrávke Josha Allena.

Cleveland Browns - Los Angeles Chargers 28:30

Jacksonville Jaguars - Houston Texans 6:13

Minnesota Vikings - Chicago Bears 29:22

Vikings doma zvíťazili aj vďaka dvom touchdownom hviezdneho Dalvina Cooka. O fantastické zachytenie sa postaral wide receiver Bears Darnell Mooney, čo si môžete vychutnať na videu.

New England Patriots - Detroit Lions 29:0

Napriek očakávanej výhre Lions predviedli domáci Patriots v defenzíve fantastický výkon a neinkasovali ani bod! Napriek tomu to nebola prehnaná ofenzívna smršť, pretože tím Billa Belichicka sa postaral iba o dva touchdowny a až päťkrát mieril presne za tri body kicker Nick Folk, ktorý svojmu tímu zabezpečil celkovo sedemnásť bodov.

New Orleans Saints - Seattle Seahawks 39:32

Do zostavy Saints sa vrátil runningback Alvin Kamara, no bol to Taysom Hill, kto ukradol šou pre seba, pretože k víťazstvu prispel až štyrmi touchdownami. 

New York Jets - Miami Dolphins 40:17

Tampa Bay Buccaneers - Atlanta Falcons 21:15

Mužstvo Toma Bradyho tentokrát potiahol runningback Leonard Fournette, ktorý žiaril a bolo ho plné ihrisko. Skóroval oba touchdowny Tampy Bay, sedem bodov pridal kicker Succop.

Washington Commanders - Tennessee Titans 17:21

Carolina Panthers - San Francisco 49ers 15:37

Arizona Cardinals - Philadelphia Eagles 17:20

Rozprávkový vstup Eagles do sezóny pokračuje. Vyhrali aj na štadióne Cardinals a ako jediný tím celej NFL majú bilanciu 5-0. Zaradili sa tak medzi najväčších favoritov základnej časti a upevnili svoju pozíciu na čele Západnej konferencie. Hurts sa postaral o oba touchdowny svojho tímu, kicker Dicker zariadil zvyšných osem bodov. V závere to síce bola dráma, no Ammendola odmietol 22 sekúnd pred koncom poslať stretnutie do predĺženia.

Los Angeles Rams - Dallas Cowboys 10:22

Dallas napriek zraneniu hviezdneho quaterbacka Daka Prescotta zažíva výborný úvod ročníka, má bilanciu 4-1. Korunoval to úspechom nad aktuálnym víťazom Super Bowlu. Naopak, Rams sú 2-3 a ako obhajcovia trofeje Vincea Lombardiho začali veľmi zle. 

Baltimore Ravens - Cincinnati Bengals 19:17

Mladý quaterback hostí Joe Burrow síce sám skóroval jeden touchdown, ale to nestačilo na výhru. Hviezdou večera bol kicker Justin Tucker, ktorý premenil štyri trojbodové pokusy vrátane toho víťazného so záverečnou sekundou. V poslednej možnej chvíli tak rozhodol o víťazstve jeho Baltimoru, čím korunoval šialený záver duelu. 

Na záver si ešte vychutnajte najlepšie momenty z 5. kola NFL, ktoré sa dohrá v noci z pondelka na utorok stretnutím medzi Kansas City Chiefs a Las Vegas Raiders.