Vyhrali B-tímy Žiliny aj Slovana, Košice remizovali. Prešov má na čele päťbodový náskok

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Vyhrali B-tímy Žiliny aj Slovana, Košice remizovali. Prešov má na čele päťbodový náskok

Aktualizované
Žilinské béčko sa mohlo tešiť na jar aj druhý raz.
Žilinské béčko sa mohlo tešiť na jar aj druhý raz.MŠK Žilina
V zápasoch 19. kola slovenskej 2. ligy dokázali vyhrať hráči MŠK Žilina B aj ŠK Slovan Bratislava B. Košice iba remizovali v Komárne a to znamená, že náskok Prešova na čele sa zvýšil.

FK Rača - MŠK Žilina B 0:3 (0:0)

Góly: 58., 70. Addo, 90+1. Mveng

Rača po zisku troch bodov v prvom jarnom kole doma dlho odolávala, ale nakoniec hostia rozhodli o výhre po zmene strán. Hrdinom sa stal dvojgólový Henry Addo, ktorý prišiel do hry na začiatku druhého polčasu a konečný výsledok stanovil Mveng. "Šošoni" poskočili už na šiestu pozíciu, domáci sú predposledným tímom. Vrátili sa do zostupového pásma.

ŠK Slovan Bratislava B - FK Dubnica 2:1 (1:0)

Góly: 39. Marcelli, 61. Holman - 52. Rosenberger

Výbornú sezónu prežíva béčko Slovana, pretože sa dostalo už na tretie miesto za vedúcu dvojicu Prešov - Košice. Bratislavský tím má 32 bodov, čo je o jeden viac ako štvrtá Myjava. "Belasí" otvorili skóre a aj keď Dubnica ešte vyrovnala, tak o troch bodoch rozhodol David Holman.

MFK Dynamo Dolný Kubín - MŠK Púchov 2:2 (1:0)

Góly: 17. Hanes, 55. Kolorédy - 54., 80. Letenay

KFC Komárno - FC Košice 0:0

Na pôde Komárna hráči Košíc iba remizovali a to znamená, že z druhého miesta majú na prvý Prešov stratu už piatich bodov. Pritom v prvom polčase mohli byť radi, že neinkasovali, pri veľkých šanciach Komárna podržal brankár Kira. Domáci sú na štvrtej priečke.