Za všetkým hľadaj ženu. Lobotkov spoluhráč neprestúpi, manželka sa nechce sťahovať

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Za všetkým hľadaj ženu. Lobotkov spoluhráč neprestúpi, manželka sa nechce sťahovať

Zielinski zatiaľ ostáva pod Vezuvom.
Zielinski zatiaľ ostáva pod Vezuvom.Profimedia
Najnovšie správy z Talianska tvrdia, že stredopoliar Piotr Zielinski (29) odmietol prestup z SSC Neapol do Al-Ahli, pretože jeho manželka nechce žiť v Saudskej Arábii.

Ponuka klubu zo Saudi Pro League mala za podpis poľského reprezentanta zabezpečiť Neapolu približne 30 miliónov eur. Jeho súčasná zmluva platí len do konca sezóny. Bol by to teda obrovský zisk, najmä ak sa vezme do úvahy, že "Partenopei" ho v lete 2016 získali z Udinese za 16 miliónov eur.

Podľa neapolského korenšpondenta Raffaela Auriemmu však Zielinski zrazu celú dohodu zrušil práve preto, že jeho manželka sa odmietla presťahovať na Blízky východ. Trvala na tom, že kvalita života je pre rodinu dôležitejšia ako miliónové mzdy, ktoré by jej partner dostal.

To nevyhnutne neznamená, že Zielinski zostane v Neapole, pretože možnosťou je aj prestup k bývalému trénerovi Mauriziovi Sarrimu do Lazia.

Strata možnosti finačného zisku za Poliakov prestup vyvolá malý "domino efekt", pretože klub spod sopky Vezuv teraz nemôže zvýšiť svoju ponuku za stredopoliara Celty Vigo Gabriho Veigu.

Zielinski v minulej sezóne zasiahol až do 37 ligových duelov
Zielinski v minulej sezóne zasiahol až do 37 ligových duelovFlashscore