Zamieri Hojlund na Old Trafford? Atalanta si našla najdrahšiu náhradu

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Zamieri Hojlund na Old Trafford? Atalanta si našla najdrahšiu náhradu

Smeruje Dán do Premier League?
Smeruje Dán do Premier League?Profimedia
Sky Sport Italia tvrdí, že Manchester United je na pokraji podpisu útočníka Atalanty Rasmusa Hojlunda (20) s ponukou v hodnote 70 miliónov eur plus päť miliónov.

Hojlund je toto leto prioritným cieľom pre útok "Red Devils". Mladý Dán sa už dohodol na osobných podmienkach s gigantom Premier League. Podľa talianskych médií dokonca zakončovateľ diskutoval aj s trénerom Erikom ten Hagom.

Prestupový expert Luca Cilli počas piatkovej transferovej šou povedal, že United sú na pokraji zabezpečenia si služieb Hojlunda písomnou ponukou v spomínanej hodnote 70 miliónov eur plus 5 miliónov, predložená bude v najbližších hodinách.

PSG sa o útočníka zaujíma taktiež, údajne predložilo ponuku 50 miliónov eur, ale Atalanta žiada vyšší poplatok - niečo medzi 70 až 80 miliónov. Samotný hráč prejavil záujem presunúť sa na Old Trafford.

Atalanta sa už chystá na "život po Hojlundovi" a je pripravená oznámiť podpis El-Bilala Tourého, ktorý v piatok ráno absolvoval v klube lekársku prehliadku. Dvadsaťjedenročný hráč z Almeríe sa stane najdrahšou posilou talianskeho celku v histórii a k mužstvu sa pripojí za približne 30 miliónov eur.