Žiaril Lewandowski, trafil sa aj Fati. Barcelona po dominantnom výkone zdolala Villarreal

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Žiaril Lewandowski, trafil sa aj Fati. Barcelona po dominantnom výkone zdolala Villarreal
Aktualizované
Barcelona odohrala proti Villarrealu bezchybný zápas.
Barcelona odohrala proti Villarrealu bezchybný zápas.Profimedia
Futbalisti FC Barcelona vyhrali vo štvrtkovom domácom dueli 10. kola španielskej ligy nad Villarrealom hladko 3:0. Dvoma gólmi k tomu prispel Robert Lewandowski (34) a upevnil si pozíciu najlepšieho strelca súťaže, na konte má 11 zásahov. Barcelona je v tabuľke druhá s trojbodovým mankom na Real Madrid.

La Liga - 10. kolo

UD Almeria – FC Girona 3:2 (3:0)

Góly: 13. Baptistao, 17. Toure, 38. Embarba – 47. Riquelme, 83. Stuani (pen.)

/M. Šviderský (Almeria) na lavičke/

Futbalisti Almeríe si pripísali tretiu výhru v prebiehajúcom ročníku španielskej La Ligy. Nováčik súťaže zdolal vo štvrtkovom domácom dueli 10. kola Gironu 3:2 a v tabuľke poskočil na 13. miesto. Na lavičke domácich sedel slovenský stredopoliar Martin Šviderský.

Cristhian Stuani nevyužil v drese hostí v 78. minúte za stavu 1:3 penaltu, o päť minút neskôr už z bieleho bodu nezaváhal. Girone v závere po konzultácii s videom neuznali vyrovnávajúci zásah na 3:3. Hostia nevyhrali už päť kôl a sú v pásme zostupu na 18. priečke.

Osasuna Pamplona – Espanyol Barcelona 1:0 (0:0)

Gól: 55. Budimir

Osasuna si doma poradila s Espanyolom 1:0, rozhodol o tom v 55. minúte hlavou Ante Budimir. V tabuľke patrí domácim siedma priečka.

FC Barcelona - Villarreal CF 3:0 (3:0)

Góly: 31., 34. Lewandowski, 38. Fati

Prvú vážnejšiu akciu síce na Camp Nou predviedol Villarreal s koncovkou Arnauta Danjumu do bočnej siete, no domáci mali jasnú prevahu a už v prvom polčase z nej vyťažili tri góly. Skóre otvoril po polhodine hry Lewandowski po otočke popod ruky brankára, ten istý hráč zvýšil o štyri minúty neskôr na 2:0 parádnou strelou z hranice šestnástky. V 38. minúte sa zapísal do streleckej listiny aj Ansu Fati zblízka po prihrávke Torresa. Po zmene strán Katalánci kontrolovali náskok, skóre sa už nezmenilo.