Rangers v play-off ešte neprehrali, rozhodlo druhé predĺženie. 60 minút nestačilo ani v Dallase

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Rangers v play-off ešte neprehrali, rozhodlo druhé predĺženie. 60 minút nestačilo ani v Dallase

Mužstvo Rangers si v nadstavbe pripisuje iba výhry.
Mužstvo Rangers si v nadstavbe pripisuje iba výhry.Profimedia
Najlepší celok základnej časti NHL neprehral ani svoj šiesty duel v rámci play-off. Rangers si opäť udržali pevné nervy a zvládli aj druhú bitku s Carolinou. O úspechu tímu z New Yorku rozhodlo predĺženie. Šesťdesiat minút na nájdenie víťaza nestačilo ani v Dallase.

NY Rangers - Carolina 4:3 pp

/stav série: 2:0/

Druhý domáci zápas série, druhé víťazstvo 4:3. Rangers uspeli v domácej hale Madison Square Garden rovnakým pomerom ako v otváracom stretnutí s Hurricanes, tentoraz však po druhom predĺžení. Po streleckej stránke si po dva góly pripísal domáci Lafreniere aj hosťujúci Guentzel, v rámci asistencií súperili najmä Panarin a Aho (obaja 0+3).

Hrdinom sa napokon stal Vincent Trocheck. V ôsmej minúte druhého extračasu využil mierny zmätok a z bezprostrednej blízkosti zasunul puk medzi betóny gólmana Andersena. Káder z New Yorku si tak znova splnil základnú domácu úlohu v play-off, ustrážil si vlastný ľad a o ďalší bod môže zabojovať 10. mája od 1:00 SEČ.

Dallas - Colorado 3:4 pp

/stav série: 0:1/

Konferenčné semifinále odštartovalo už aj na západe, otvoril ho súboj medzi Stars a Avalanche. Úvodné dejstvo zachytilo v lepšej fazóne domácich hokejistov, počas necelých desiatich minút sa postarali o tri presné zásahy a s takýmto náskokom šli do nasledujúcej tretiny.

V druhej 20-minútovke však hostia znížili z ich pohľadu na 2:3, vyrovnania sa dočkali už po 39 sekundách tretej časti, v ktorej ďalší gólový moment nenastal. Na rad prišlo predĺženie. V Dallase však malo kratšie trvanie ako v New Yorku.

V 12. minúte štvrtej periódy Miles Wood zapol turbo, preletel okolo obrancov, prekonal brankára Oettingera, dokonal obrat svojho mužstva a poslal Colorado do vedenia v sérii.