AC zlyhalo vo Fiorentine. Empoli a Udinese predĺžili mizériu bez výhry na šesť duelov

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

AC zlyhalo vo Fiorentine. Empoli a Udinese predĺžili mizériu bez výhry na šesť duelov

Aktualizované
AC Miláno nestačilo na Fiorentinu.
AC Miláno nestačilo na Fiorentinu.AFP
Sobotňajší program 25. kola talianskej Serie A mal na pláne tri stretnutia. Monza vybojovala domáce tri body s Empoli. Atalanta remizovala s Udinese a AC zlyhalo na ihrisku Fiorentiny.

AC Monza - Empoli CF 2:1 (1:0)

Góly: 19. Ciurria, 67. Izzo – 51. Satriano

Stretnutie veľa šancí neprinieslo. Dorážka Satriana z 11. minúty pre ofsajd gólom ocenená nebola, Empoli pykalo na konci druhej desaťminútovky. Presadil sa Patrick Ciurria, ktorého prudká rana ľavačkou prepálila gólmana hostí. Monza mohla do prestávky viesť o dva zásahy, to by ale Birindelli nemohol z Perisana urobiť hviezdu momentu.

Krátko po zmene strán bolo vyrovnané. Center Marina z ľavej strany bol mierne predĺžený, Martin Satriano sa tentokrát z gólu hlavou tešiť mohol. Bodová radosť to ale nebola, keďže posledné slovo mali domáci. Po rohovom kope vyskočil najvyššie Armando Izzo a zhruba z bieleho bodu rozhodol o triumfe Monzy. Pre AC to znamená pred zvyškom 25. kola posun do prvej desiatky, Empoli zostáva trináste so šnúrou šiestich duelov bez výhry.

Atalanta Bergamo - Udinese Calcio 0:0

V oboch prípadoch sa potvrdila slabšia forma. Atalanta prehrala v predchádzajúcich dvoch kolách a Udinese ťahá po sobotnom dueli sériu šiestich vystúpení bez trojbodového zápisu. Domáci snívajú o Lige majstrov. Na priečky zaručujúce najprestížnejšiu klubovú súťaž v Európe strácajú zo šiestej priečky päť bodov. Oba milánske kluby však majú zápas k dobru.

ACF Fiorentina - AC Miláno 2:1 (0:0)

Góly: 49. Gonzalez (z 11 m), 87. Jovič - 90+5. Hernandez

Úvodné dejstvo gól neprinieslo. Až krátko po zmene strán sa presadil domáci Nicolás González z pokutového kopu. AC Miláno sa trápilo vo finálnej fáze. Tri minúty pred záverečným hvizdom poistil víťazstvo Fiorentiny Jovič. Nič na ňom nezmenil ani kontantný zásah Hernándeza, ktorý prišiel v nadstavenom čase. Rossoneri prehrali po troch trojbodových kolách, v ktorých neinkasovali ani gól. 

Neúplná tabuľka Serie A.
Neúplná tabuľka Serie A.Flashscore