Verona s Dudom nestačila na Rím, Immobile našiel streleckú formu, Juventus víťazne

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Verona s Dudom nestačila na Rím, Immobile našiel streleckú formu, Juventus víťazne
Aktualizované
Futbalisti Lazia uspeli na pôde Salernitany.
Futbalisti Lazia uspeli na pôde Salernitany.Profimedia
Futbalisti Atalanty Bergamo prehrali v 23. kole talianskej Serie A na domácom trávniku s Lecce. V prípade víťazstva sa mohli dotiahnuť na tretie AC Miláno. Dvomi gólmi zariadil tri body Laziu po troch dueloch bez výhry Immobile (32). V Spezii nezaváhal Juventus. Rimania si doma postrážili plný bodový zisk s Veronou.

Atalanta Bergamo - US Lecce 1:2 (0:1)

Góly: 87. Hojlund - 4. Ceesay, 74. Blin

Ešte len po druhý raz v histórii dokázalo Lecce uspieť v Bergame. Už v štvrtej minúte ho k tomu nasmeroval svojim štvrtým presným zásahom v ročníku Ceesay. V nasledujúcom priebehu mala Atalanta viacero sľubných príležitostí na vyrovnanie. Zlyhal Lookman či Maehle. Proti bol vždy výborný a v tomto stretnutí spoľahlivý brankár Falcone. Strážca svätyne Lecce po zmene strán inkasoval, ale radosť prekazil domácim ofsajd. A tak prišla 74. minúta, po rohovom kope sa hlavou presadil Blin a šokoval futbalistov Atalanty. Tí ešte v samom závere dokázali znížiť, keď sa presadil Hojlund, ale bola to iba kozmetická úprava. Hostia ťahajú trojzápasovú šnúru bez prehry.

Maximálne efektívni boli hosťujúci futbalisti.
Maximálne efektívni boli hosťujúci futbalisti.Opta by Stats Perform

Salernitana FC- Lazio Rím 0:2 (0:0)

Góly: 60. a 69. Immobile, ČK: 89. Bronn (Salernitana FC)

Salernitana pokračuje v sérii nevydarených výsledkov. Zaknihovala tretiu prehru v rade. Duel sledoval z lavičky slovenský stopér Norbert Gyömbér. O ich osude rozhodol v priebehu deviatich minút po zmene strán Ciro Immobile, ktorý sa v lige presadil po šiestich zápasoch a po vážnom zranení sa postupne dostáva do svojej tradičnej formy. Gólovo nadviazal na víťazný zásah z Konferenčnej ligy proti Klužu. Rimanom tri body zaručili v neúplnej tabuľke posun na štvrtú priečku. 

ACF Fiorentina - Empoli FC 1:1 (0:1)

Góly: 85. Cabral - 29. Cambiaghi

Nevýrazné výkony postretli aj Fiorentinu, ktorá čaká na víťazstvo päť ligových kôl. Empoli viedlo po prvej polhodine hry vďaka Cambiaghimu. Dlho sa zdalo, že to bude jediný zásah súboja, no päť minút pred záverečným hvizdom vyrovnal domáci Cabral. Empoli zaknihovalo na súperových ihriskách šiestu remízu v sezóne, z celkového počtu desať. 

Spezia Calcio - Juventus Turín 0:2 (0:1)

Góly: 32. Kean, 66. Di María

Juventus uspel v treťom ligovom vystúpení v rade. O jeho víťazstvo sa postaral v 32. minúte piatym presným zásahom v ročníku Moise Kean. O polhodinu neskôr poistil tri body pre "starú dámu" Di María. Spezia čaká na trojbodový zápis päť kôl.

AS Rím - Hellas Verona 1:0 (0:0)

Gól: 45+1. Solbakken

Slovenský reprezentant Ondrej Duda odohral plnú minutáž v drese Verony, ale ani on nezabránil prehre. O triumfe AS Rím rozhodol v nadstavenom čase prvého dejstva svojim premiérovým zásahom v sezóne Solbakken. Efektnú pätičku vystrúhal Spinazzola a nórsky ofenzívny futbalista po nábehu do šestnástku prekonal krížnou strelou k ľavej žrdi brankára Montipa. V závere mal na hlave po rohu poistku Belotti, no Montipo vytiahol bravúrny zákrok. Rímski vlci sa dostali na tretiu priečku pred AC Miláno. Verona je stále v pásme zostupu.

Tabuľka Serie A.
Tabuľka Serie A.Flashscore