Rimania zabudli na vypadnutie v pohári, Atalanta prehrala po piatich zápasoch

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama
Rimania zabudli na vypadnutie v pohári, Atalanta prehrala po piatich zápasoch
Aktualizované
Zverenci Josého Mourinha vyhrali po dvoch prehrách.
Zverenci Josého Mourinha vyhrali po dvoch prehrách.Profimedia
Serie A odštartovala svoje 21. kolo. V úvodnom zápolení zlyhalo zachraňujúce sa Cremonese s Lecce. Následne AS Rím zdolal doma Empoli. Sobotný program uzavrelo Sassuolo s Atalantou, v ktorom sa radoval domáci celok.

US Cremonese - US Lecce 0:2 (0:0)

Góly: 58. Baschirotto, 69. Strefezza

Hráči Cremonese vstúpili do súboja po tom, čo si v týždni poradili v Talianskom pohári s AS Rím. V lige ale pokračujú v mizerných výsledkoch. V doterajšom priebehu nazbierali iba osem bodov. Na víťazstvo stále čakajú. Sobotnú nádej im ako prvý zobral v 58. minúte Baschirotto. O desať minút neskôr na neho nadviazal Strefezza. Lecce sa vďaka výhre dotiahlo na trinásty Juventus.

AS Roma - Empoli 2:0 (2:0)

Góly: 2. Ibañez, 6. Abraham

Rimania sa chceli doma vrátiť na víťaznú vlnu. V lige nestačili na lídra z Neapolu a následne vypadli z domáceho pohára po prehre s Cremonese. Proti Empoli získali tri body prakticky už v prvom dejstve. Hráčom Josého Mourinha vyšiel ideálne vstup do stretnutia, v priebehu prvých šiestich minút vyhrávali o dva presné zásahy a náskok si udržali až do záverečného hvizdu. Na oba góly prihrával Paulo Dybala. V ostatných piatich zápasoch naprieč všetkými súťažami nazbieral dva góly a štyri asistencie. V Serii A má na konte 7+6.

Sassuolo - Atalanta 1:0 (0:0)

Gól: 55. Lauriente

Najlepším hráčom hostí bol brankár Juan Musso, ktorý inkasoval iba raz a to z kopačky Laurienteho po zmene strán. Domáci boli aktívnejší a vyvíjali na svojho súpera tlak. Atalante naštrbil plány už v tridsiatej minúte Maehle, ktorý videl červenú kartu. V nadstavenom čase ho napodobnil Muriel. Sassuolo nadviazalo na triumf s AC Miláno. Hostia prehrali prvýkrát v novom roku.

Neúplná tabuľka Serie A po sobote.
Neúplná tabuľka Serie A po sobote.Flashscore